Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy meleg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy meleg lehet hazafi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 19:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szasztok en meleg vagyok boldog kapcsolatban elek 3 eve es a k*rvaelet se mondja meg rolam hogy r*tyi vagyok. A barati korom es csaladom tudja es el is fogadnak. Nem hangozatom mert ez egy rendellenes dolog, ez teny. De szerintem en is tudok hasznos tagja lenni a tarsadalomnak, mivel rengeteg adot befizetek, voltam homokzsakotpakolni, es mindenben segitem az orszagot amiben tudom. Es ebben egyik gyoker sem fog tudni megallitani hulye bu*izassal vagy semmivel. Szerintem k*rvara mindegy hogy este ki kit to*kol. A parom is ugyanugy kuruc.infot olvas mint en, es mondanom sem kell nagyon jobboldaliak vagyunk, mind a ketten a Jobbikra szavaztunk. Igaz hogy a gyerekneveles nagyon fontos egy orszag eleteben, es mi erre keptelenek vagyunk. Egy gyereknek kell apa es anya. MI csak annyit tehetunk hogy a csaladunk legfiatalabb tagjait tamogatjuk mindenben. Hat remelem kielegito volt a valasz, es legalabb egy par ember felfogta hogy nem minden buza egyben f*szkalap is. Ez a rovid kunkluzioXD
2010. júl. 27. 18:48
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

ma 18:48

Tyúúú amindenit!! Ilyennel még nem találkoztam. Bocs de nagyon nem értek veled egyet!

Tehát szerinted: Az a meleg egy f*szkalap aki nem ratyizza le saját magát, nem illeti magát rendellenesnek, nem olvas kurucz infót, nem szavaz a jobbikra. Hát barátom elég érdekes képet festettél le magadról. Igazából nem is vagy boldog,csak úgy teszel mintha. Neked bűntudatod van, és vezekelni szeretnél.

Olvass csak nyugodtan kurucz infót, szeresd őket, ők Téged soha nem fognak. Szavazz a jobbikra, lehet Te és a párod még ellesztek valahogy, de a utókori melegeknek nem fognak életteret hagyni. Saját magad ellensége vagy !!

Sok boldogságot!

2010. júl. 27. 20:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Re megin en elnezest, hogy felreertheto voltam, a ratyi szot egyaltalan nem negativ kontextusban akartam hasznalni. Semmi bajom a melegekkel es nem is serteskent akartam a ratyi szot hasznalni. Es termeszetesen nem csak az a jo meleg aki a Kuruc.infot olvas. Egyszeruen csak az eredeti kerdesre probaltam reagalni. Es sajnos tudom jol, hogy a part akire szavaztam nem igazan toleralja ezt a dolgot de szerintem sokkal lenyegesebb hogy az orszag legyen fedel a feje folott, es egyeb letfontossagu dolgok. Engem semilyen diszkriminacio nem ert a melegsegem miatt es mas, teljesen normalis meleg ismerosomet se, es csak azert nem fogok masra szavazni, hogy eljenezhessenek, jajj de jo melegnek lenni mert ez nem igaz mondhat barki barmit.
2010. júl. 28. 11:01
 24/27 anonim ***** válasza:
Na megint en: hogy minden felreertest probaljak elkerulni. Az egesz mondandomnak a lenyege: tudom jol hogy nem az a hazafi a kuruc.infot olvas stb. Csak azt akartam elmondani, hogy tessenek megerteni, hogy nem minden meleg razza a segget kamionon, es eroszakol meg kisfiukat. Hanem nagyon sokan vannak akik semmiben nem kulonboznek a nagytobsegtol, es igenis erezhetik magukat hazafinak. Egy ember eletet nem tudja meghatarozni olyan mertekben az hogy kivel bujik agyba, mint a neveles, ideologiak, dogmak, stb. Ennyit akartam es remelem mostmar mindenki gyanitja hogy mire gondoltam.
2010. júl. 28. 11:06
 25/27 anonim ***** válasza:

AZ vagyok, aki "felháborodott" az írásodon.:) Értelek én, az első bejegyzésed is megértettem. Nem akarok okos lenni, pláne nem pszichológust játszani.

Miért írod azt, hogy nem jó melegnek lenni, ha Téged és ismerőseid még soha nem ért semmi megkülönböztetés?! Miért nem írod azt, hogy minden rendben, és jól érzed magad a bőrödben?

Ehelyett csak a mentegetőzés, és a vezeklés (mintha bűnös lennél) jön le a mondandódból. Nem kell magyarázkodni! Hidd el sokan tudják, hogy nem minden meleg rázza a seggét. Persze lehet hazafi, és szeretheti a hazáját egy meleg ember is. Még egyszer bocs de nekem úgy tűnik, hogy mindenáron meg akarsz felelni, és ennek hangot is adsz. Legyél boldog, szeresd hazádat, viselkedj "természetesen", és ne hagyd hogy mások befolyásolhassanak. Ha mindig csak megfelelni szeretnél, nem lehetsz boldog!! Remélem nem sértettelek meg?!

2010. júl. 28. 12:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyetertek veled es abban teljesen igazad van hogy bunosnek erzem magam. Ez igy van. De nem elek alomvilagban. Ha csak azt a tenyt nezzuk hogy nem lehet gyerekem, ami szerintem az elet ertelme, ekkor elegge szembetuno az a dolog hogy nem teljesen happy ez az elet. Es meg sorolhatnam a dolgot.
2010. júl. 28. 18:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést csak egy ostoba ember tehette fel!

MI A SZENTSZAR KÖZE VAN A SZEXUÁLIS IDENTITÁSNAK A HAZAFISÁGHOZ???

jézusom!

2010. okt. 17. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!