Vannak az oldalon Jobbikos szavazók? Szerintetek lehet egy meleg is Jobbikos, és hazafi?
"fogjunkösszeafasizmusésaszélsőjobboldalinácihordaellen"
Az a baj, hogy ez mára már "fogjunkösszeamagyarságellen" mozgalommá alakult.
A Meleg jobbikos (fasiszta)Olyan fogalom mint a kommunista multi bankáros,vagy az anarchista nemesség. Magyarán egy paradoxon nem létező fogalom. De ha valaki melegként jobbikosnak érzi magát,hát annak szerintem értelmi képességeivel vannak a legnagyobb gondjai , és nem is annyira a nemi identitásával !Fel kell fogni, hogy a radikális jobboldaliság nem fér meg a homoszexutalással !
Ha meg valaki melegként jobbikos,az csak azért lehet mert a jobbik egy tipikusan magányos férfiak párja, akinek punci hiánytól sínylődő lelkük teli van gyűlölettel!A melegek meg imádnak férfiak által uralt szervezetekbe belépni.
szittyatarzan!
Hát én azért kis hazánkból is tudnék mondani olyat aki nagy kommunista volt most mégis multinacionális bankja van. :)
"gondoljatok csak a szóvivőre akit kizártak mert b*zikkal szerepelt egy fényképen"
Tehát nem azért zárták ki mert homokos.
Baromira nem vagyok kíváncsi arra hogy otthon a hálószobában ki mit csinál, de aki elvileg példát mutat a társadalomnak az általa helyesnek ítélt értékekről, az ne vigye a nagy nyilvánosság elé - többek között - a deviáns nemi orientációját, mert az nem ide tartozik ( hacsak nem pedofil, de szerencsére arra még nem kell "büszkének" lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!