Jobbik-szavazók és szimpatizánsok, mi miatt támogatjátok a Jobbikot? Korunkban hogyan lehet egy ilyen pártot támogatni?
Érdekelne, hogy a Jobbik-szimpatizánsok mi miatt találják szimpatikusnak, támogatandónak ezt a pártot.
Azon felül, hogy a romákkal kapcsolatos problémák valóban megoldást, segítést igényelnek, és szükséges a magyar vállalkozások, árucikkek kiemelt támogatása stbstb, azaz NÉHÁNY vállalható jó indítványt leszámítva:
engem hosszú idő óta megdöbbent ez a primitív, barbár fellépés, a nyílt rasszizmus, antiszemitizmus, szexuális kisebbségek üldözése....
Az alapvető emberi szabadságjogok semmibe vétele és sárbatiprása (új ötletük a melegeket elzárni vagy akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtani!!!), a nyílt diszkrimináció, etnikumok elleni gyűlöletkeltés....
Megnéztem a kuruc.info-t, borzasztóan elszomorít az onnan áradó töménytelen gyűlölet, ilyen pl. Cigány viccek ("a cigány igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott", a "nősténycigány 6-24 kölyköt ellik"), hihetetlen, hogy ilyen gondolatok 2012-még követésre is találnak.
Mindezek mellett pedig van képük keresztényi értékekre hivatkozni.
Szóval csak érdekelne, hogy ilyen radikális, tudatlan, gyűlöletkeltő propaganda hogyan találhat ennyi szavazót, támogatót? Mi támogatni való van olyan párton, ami inkább felnagyítja a társadalmni konfliktusokat??
Hiszen senki nem gondolhatja, hogy kivégzés, börtönbe zárás megoldás lehet! 2012-ben! Leírni is rémes, hát még ilyeneket a Parlament elé terjeszteni.....
A válaszokat köszönöm, remélem, nem gyűlölködő, hanem értelmes válaszokat kapok.
"mivel a a homók nem képesek utódot létrehozni"
A mutáció, amiről beszélsz, az X kromoszómán található, tehát anyai ágon öröklődik, nem fogantatáskor megy végbe. A lánygyermek tovább tudja adni azt, és a homoszexuális férfi is, ha gyermeket nemz valami rejtélyes oknál fogva.
"a lányomat elcsábítsa és feleségül vegye egy homo férfi"
Szerencsére a házasság nem kötelező érvényű, én sem vagyok házas, pedig hetero vagyok.
"csak azért, hogy a társadalom előtt eltitkolja"
Az eltitkolásnak hol van köze ahhoz, hogy valaki megházasodik, vagy sem?
A jobbik az egyetlen olyan párt ami nem a cigán.yok,zsid.ók,bu.zik,hanem a MAGYAROK érdekeit tartja szem előtt
Mivel én magyar vagyok,és azt akarom hogy az én érdekeimet képviseljék,ezért rájuk szavazok
Amúgy mitől lennének rasszisták??
Linkelj már légyszi a képviselőiktől,vagy a programjukból valamit,ami szerinted rasszista,antiszemita
Ebbe eddig az összes fasisztázó bicskája beletört
"A jobbik az egyetlen olyan párt ami nem a cigán.yok,zsid.ók,bu.zik,hanem a MAGYAROK érdekeit tartja szem előtt"
Az az egy probléma van, hogy a magyar romák, a magyar zsidók és a homoszexuális magyarok éppen olyan magyarok, mint te, azzal a különbséggel, hogy ők nem állítják magukról, hogy magyarabbak, mint te.
Valamint magyarok mindazok, akiknek az anyanyelve magyar és magyarnak vallják magukat, függetlenül attól, hogy hány nép keveredett bennük az évszázadok során, mint benned is, szegény fiam.
Hogy miért rasszista a Jobbik, te magad fogalmaztad meg az imént. :)
"a Kuruc.infonak illetve a Jobbiknak semmi köze egymáshoz csak annyi, hogy a kuruc.info ezzel a párttal szimpatizál."
:)))))))))))))))))))))))))))))
Óriási!!!! A hét aranyköpése!
Drakulálok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!