Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik-szavazók és szimpatizán...

Jobbik-szavazók és szimpatizánsok, mi miatt támogatjátok a Jobbikot? Korunkban hogyan lehet egy ilyen pártot támogatni?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a Jobbik-szimpatizánsok mi miatt találják szimpatikusnak, támogatandónak ezt a pártot.

Azon felül, hogy a romákkal kapcsolatos problémák valóban megoldást, segítést igényelnek, és szükséges a magyar vállalkozások, árucikkek kiemelt támogatása stbstb, azaz NÉHÁNY vállalható jó indítványt leszámítva:

engem hosszú idő óta megdöbbent ez a primitív, barbár fellépés, a nyílt rasszizmus, antiszemitizmus, szexuális kisebbségek üldözése....

Az alapvető emberi szabadságjogok semmibe vétele és sárbatiprása (új ötletük a melegeket elzárni vagy akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtani!!!), a nyílt diszkrimináció, etnikumok elleni gyűlöletkeltés....

Megnéztem a kuruc.info-t, borzasztóan elszomorít az onnan áradó töménytelen gyűlölet, ilyen pl. Cigány viccek ("a cigány igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott", a "nősténycigány 6-24 kölyköt ellik"), hihetetlen, hogy ilyen gondolatok 2012-még követésre is találnak.

Mindezek mellett pedig van képük keresztényi értékekre hivatkozni.

Szóval csak érdekelne, hogy ilyen radikális, tudatlan, gyűlöletkeltő propaganda hogyan találhat ennyi szavazót, támogatót? Mi támogatni való van olyan párton, ami inkább felnagyítja a társadalmni konfliktusokat??

Hiszen senki nem gondolhatja, hogy kivégzés, börtönbe zárás megoldás lehet! 2012-ben! Leírni is rémes, hát még ilyeneket a Parlament elé terjeszteni.....

A válaszokat köszönöm, remélem, nem gyűlölködő, hanem értelmes válaszokat kapok.

2012. ápr. 12. 14:29
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
76%

"Akkor magyarázd már el ,hogyan nézne ki tényállásszerűen az a szabály ami büntetné őket,mondjuk írd le a konkrét törvényjavaslatodat,ha ennyire lelkes vagy"

[link]

2012. ápr. 12. 15:40
 22/55 anonim ***** válasza:
28%
Ja hogy magadtól ilyet nem tudsz alkotni,inkább csak más irományát használod fel okés. Akkor kérdésem a következő,egyszerre csak egyet fogok,hogy megértsd: mi számít népszerűsítésnek (szexuális magatartászavart népszerűsit)?
2012. ápr. 12. 15:48
 23/55 anonim ***** válasza:
31%
14:46: rohadt liberális fertő? Nézd, aranyhaver, ebben a rohadt liberális fertőben még te is kifejtheted a véleményed, holott nem érdemled meg, és a kedvenc pártod is kedvére mocskolódhat, anélkül, hogy betiltanák, holott megérdemelné. Ha ez nem tetszik, költözz Észak-Koreába, ott biztos nincs rohadt liberális fertő. Alighanem gyorsan magadhoz térnél.
2012. ápr. 12. 16:24
 24/55 anonim ***** válasza:
78%

A magyarok porba tiport jogai ellen küzd a Jobbik, ezért szavaztam rájuk.

Most a bzi törvény kapcsán megy a botrány, nem értek egyet vele, én egyedül a felvonulást nem engedélyezném.

|| FELHÍVOM mindenki figyelmét, hogy vagy ne pontozzon engem, vagy pontozzon pozitívan. Miért? Azért mert a pontozóval azt kell értékelni, hogy a válaszom mennyire hasznos, nem pedig politikai szavazó gomb az. A kérdés jobbikosoknak szól, én válaszoltam. ||

2012. ápr. 12. 16:31
 25/55 anonim ***** válasza:
15%
Testvéreim el kell érnünk, hogy a búzulást végre hazánkban is egyszer s mindenkorra végérvényesen törvényi szabályozással tiltsák meg! A búzákat jogilag is elmarasztalhatóvá kell tenni és a törvény vasszigorral sújtson le rájuk!
2012. ápr. 12. 16:37
 26/55 anonim ***** válasza:
21%
16:37: a látens melegek szokták ennyire utálni a többi meleget... Köszönjük a coming-outot!
2012. ápr. 12. 16:44
 27/55 anonim ***** válasza:
17%
Ne hagyjuk a búzákat szabadon garázdálkodni. Ne engedjük, hogy megrontsák gyermekeink! Testvéreim! A nép összefogására van szükség a búzák ellen! Meg kell szavaznunk az új búzaellenes törvényt!
2012. ápr. 12. 17:04
 28/55 anonim ***** válasza:
88%

"alapvető emberi szabadságjogok"

Definiálnád, hogy mik az alapvető emberi szabadságjogok? Mert van, ahol drogozni például az, és itt nem, meg van, ahol maszturbálásért halálbüntetés jár, itt meg nem.

2012. ápr. 12. 17:37
 29/55 anonim ***** válasza:
77%

"Ne hagyjuk a búzákat szabadon garázdálkodni. Ne engedjük, hogy megrontsák gyermekeink! Testvéreim! "

Én nem vagyok a te testvéred.

2012. ápr. 12. 17:56
 30/55 anonim ***** válasza:
67%
Nos hogy tisztázzuk ami itt a legnagyobb feszültséget kelt, a jobbik nem a homokat(mert a leves meleg nem ők) zárná be illetve ítélné pénzbüntetésre hanem akik népszerűsítik a homokat.Ez lehetne akár kötsög felvonulás,bárok,rendezvények népszerűsítése.Aki homo azt azért nem zárnák be, remélem érthető.Halálbüntetést is csak a gyilkosok kapnának, de ők mivel amúgy is életük végéig be lennének zárva csak spórolási okokból tennék ezt, egy rab napi 8000ft-ba kerül számold ki menyi eltartani mondjuk 60 évig.Ennek ráadásul lenne elrettentő hatása is.A cigányokat se irtaná ki senki, ez egészen biztos és egy Jobbikos sem mondott ilyet soha.Ez egy valós probléma nézd csak meg hány ember panaszkodik itt is, ennek véget kell vetni, a többi párt csak önti a milliárdokat a semmibe.És hidd el akit 200-szor kiraboltak vidéken abszolút nem érdekli hogy ki gyűlölködik a cigányokon.Ehhez még hozzá jön hogy rengeteg embernek elege van az elmúlt 20 év hanyatlásából, elege van a fidesz-mszp állandó hibáiból, a mutyikból,az elvtársi üzletekből.A jobbik tagjai tiszta múltú emberek, mind igazi hazafiak, fiatalok egy új generációhoz tartozik nagy részük.
2012. ápr. 12. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!