Jobbik-szavazók és szimpatizánsok, mi miatt támogatjátok a Jobbikot? Korunkban hogyan lehet egy ilyen pártot támogatni?
Érdekelne, hogy a Jobbik-szimpatizánsok mi miatt találják szimpatikusnak, támogatandónak ezt a pártot.
Azon felül, hogy a romákkal kapcsolatos problémák valóban megoldást, segítést igényelnek, és szükséges a magyar vállalkozások, árucikkek kiemelt támogatása stbstb, azaz NÉHÁNY vállalható jó indítványt leszámítva:
engem hosszú idő óta megdöbbent ez a primitív, barbár fellépés, a nyílt rasszizmus, antiszemitizmus, szexuális kisebbségek üldözése....
Az alapvető emberi szabadságjogok semmibe vétele és sárbatiprása (új ötletük a melegeket elzárni vagy akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtani!!!), a nyílt diszkrimináció, etnikumok elleni gyűlöletkeltés....
Megnéztem a kuruc.info-t, borzasztóan elszomorít az onnan áradó töménytelen gyűlölet, ilyen pl. Cigány viccek ("a cigány igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott", a "nősténycigány 6-24 kölyköt ellik"), hihetetlen, hogy ilyen gondolatok 2012-még követésre is találnak.
Mindezek mellett pedig van képük keresztényi értékekre hivatkozni.
Szóval csak érdekelne, hogy ilyen radikális, tudatlan, gyűlöletkeltő propaganda hogyan találhat ennyi szavazót, támogatót? Mi támogatni való van olyan párton, ami inkább felnagyítja a társadalmni konfliktusokat??
Hiszen senki nem gondolhatja, hogy kivégzés, börtönbe zárás megoldás lehet! 2012-ben! Leírni is rémes, hát még ilyeneket a Parlament elé terjeszteni.....
A válaszokat köszönöm, remélem, nem gyűlölködő, hanem értelmes válaszokat kapok.
"Akkor magyarázd már el ,hogyan nézne ki tényállásszerűen az a szabály ami büntetné őket,mondjuk írd le a konkrét törvényjavaslatodat,ha ennyire lelkes vagy"
A magyarok porba tiport jogai ellen küzd a Jobbik, ezért szavaztam rájuk.
Most a bzi törvény kapcsán megy a botrány, nem értek egyet vele, én egyedül a felvonulást nem engedélyezném.
|| FELHÍVOM mindenki figyelmét, hogy vagy ne pontozzon engem, vagy pontozzon pozitívan. Miért? Azért mert a pontozóval azt kell értékelni, hogy a válaszom mennyire hasznos, nem pedig politikai szavazó gomb az. A kérdés jobbikosoknak szól, én válaszoltam. ||
"alapvető emberi szabadságjogok"
Definiálnád, hogy mik az alapvető emberi szabadságjogok? Mert van, ahol drogozni például az, és itt nem, meg van, ahol maszturbálásért halálbüntetés jár, itt meg nem.
"Ne hagyjuk a búzákat szabadon garázdálkodni. Ne engedjük, hogy megrontsák gyermekeink! Testvéreim! "
Én nem vagyok a te testvéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!