Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meg vagytok elégedve a Fidesz...

Meg vagytok elégedve a Fidesz munkájával?

Figyelt kérdés

Ha nem akkor mondjatok meg miert nem, vagy ha igen akkor miért igen...avagy a fidesz helyett melyik pártot látnátok szivesebben és miért...

Kerlek titeket ne szidjatok egymast mer másnak más a véleménye..válaszokat kérek nem pedig kommenteket..:)

2012. ápr. 3. 18:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Válasz az utolsóra!

A gazdaság. 1.7%-kal nőtt a gazdaság teljesítménye 2011-ben, nem jelenti azt, hogy a gazdaság olyan állapotban van, amely képes mindenkinek tisztes megélhetést biztosítani, elemzők szerint a pozitív adatok kedvezően befolyásolhatják az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal kezdődő tárgyalásokat.Ez az adat ez egy kicsi fénysugár csak, de talán pozitív irányba befolyásolhatja a saját jövőnkről való gondolkodást. Ugyanakkor észnél kell lenni, tehát ez egy kétségkívül biztató adat, szerintem mély megalapozott okai is vannak, erről esetleg beszélhetünk. De azért nem szabad azt hinnünk, hogy a magyar gazdaság ma már képes olyan teljesítményt nyújtani, ami mindenkinek tisztességes megélhetést biztosító munkát adna. Azért ettől még messze vagyunk. Ez egy jó adat.

2012. ápr. 9. 10:15
 32/53 anonim ***** válasza:

Válasz azutolsó második kérdésére:

2010-ig hanyatlott a magyar gazdaság, de különadókkal a bank- és válságadókkal, rendkívüli intézkedésekkel sikerült ezt a folyamatot megállítani. Bajnai megszorító politikájára gondolsz?(még akkor az embereket akarták megadóztatni, bankadók szóba sem kerültek.Egyébként Bajnai egy libapásztor, ha valaki elfelejtené.

2012. ápr. 9. 10:21
 33/53 anonim ***** válasza:

Válasz a 3. kérdésre:

Igen, összeomlásból.

Most már nem nagyon szoktak beszélni róla, akkor még megvolt rá a lehetőség.

(Bajnai=akkora szarban voltunk, hogy még a szavazásokat sem tudták megszervezni, rendezetlenség volt jellemzző arra az időszakra.(Izraeli vadászgépekről senki sem tudott.)

2012. ápr. 9. 10:23
 34/53 anonim ***** válasza:
3.kérdésre:erre a fejetlenségre nem is emlékeztek már?
2012. ápr. 9. 10:24
 35/53 anonim ***** válasza:

válasz a németekre:

Csak azért hoztam fel, mert lehet, hogy egyedül többet teljesítettek, mint európa többi országa együttvéve, nagyobb szegénység van most is.(példának, hogy a gazdasági válságnak köszönhetően ők is visszafogják magukat, nem költenek annyit, ausztriában nem fogadják a vendégmunkásokat, mert nincs pénzük rá

gazdasági válság van.

2012. ápr. 9. 10:27
 36/53 anonim ***** válasza:
Amerika kijött a gödörből?Jelentem, hogy soha nem fognak.El vannak adósodva, még ma is kölcsönökből fedezik a háborúikat, mert nem tudják máshonnan.A teljes országuk kínai árúkkal lefedett, szarban vannak ők is!
2012. ápr. 9. 10:30
 37/53 anonim ***** válasza:

29:

Görögország azért került oda, mert többet vett kölcsönre, mint megengedhető lett volna nekik.

(Nem volt jellemző Bajnaira?)+Gyurcsány?

Nem ők fordultak először, és vették fel egyben az irtózatos kölcsönt?(ha jól emlékszem, további tárgyalások folytak a választásokig)

2012. ápr. 9. 10:37
 38/53 anonim ***** válasza:

28:

Akkor rosszul tudtam.Azt viszont tudom, hogy kb. 2008 óta folyamatosan csökken a kitermelés.Pontos időpontokba, számokba én azért nem bocsátkoznék, mert senki nem tudja, hogy pontosan mennyi a kitermelhető kőolaj még.(valaki ezt mondja, valaki azt, mert a saját érdekeiket tartják szem előtt.)

2012. ápr. 9. 10:45
 39/53 anonim ***** válasza:

Reagálhatnék mindenre, de minek. Ez tisztességtelen az OP-vel szemben. A te véleményedet értjük, fölösleges még 30 hsz-t produkálnod. Minden amit az elvtársak csinálnak az nagyszerű, és minden amit mások csinálnak/tak az fujj-fujj. És nyilván 47.000 Ft haviból is nagyszerűen meg lehet élni... És nem is hivatalosan bóvli kategória az ország amióta Matolcsy/Orbán irányítja...

Az én véleményem is egyértelmű.

Ne ragozzuk itt ezt tovább, ez nem erről szól.

Te is elmondtad, én is. Mondják el mások.

Ha hosszú eszmecserére vágysz akkor nyiss egy új topikot "miért legyünk büszkék a kormány munkájára" vagy ilyesmi címmel és ott te OP-ként bárkivel utána beszélgethetsz. De itt ez így inkorrekt a mi részükről, mert ez más topikja, érted? Effektíve szétspammeled a jobbikos srác topikját, én meg asszisztálok hozzá. Fejezzük be, ok? This is not right.

2012. ápr. 10. 00:45
 40/53 anonim ***** válasza:
persze
2012. ápr. 10. 00:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!