Meg vagytok elégedve a Fidesz munkájával?
Ha nem akkor mondjatok meg miert nem, vagy ha igen akkor miért igen...avagy a fidesz helyett melyik pártot látnátok szivesebben és miért...
Kerlek titeket ne szidjatok egymast mer másnak más a véleménye..válaszokat kérek nem pedig kommenteket..:)
Szerintem, haa kormány nem állt volna a devizások mellé, akkor már az utcán élnének kint valamennyien.
(Svájc-magyarországi tárgyalások)
Most meg lakóparkokat építenek.egy jó példa.Pécs
Törvényt hoztak arról, hogy államadósság egy szint fölé nem kerülhet.
Nagyon jó döntés volt!
aranyos!
(nem akartam félrevezetni az olvasókat, csak a hatás kedvéért.)
Ha nem egyben nyomod le a torkukon, akkor könnyebben megértik, elolvassák, elgondolkodtatja őket.
Válasz az előzőre:
Nézd!
Gazdasági válság van.
(Édesapám üzletember egy bútorcégnél.Azt mondta, hogy szinte semmi forgalmuk.)
(Nézz körül Európában.És ahhoz mit szólsz, hogy az európai országok között Magyarország teljesített a 6. legjobban a legutolsó kimutatások szerint.Úgy , hogy teljesen el volt adósodva?Növekedett a gazdaságunk?Szerintem egy bravúr volt, hogy kihozták az országot az összeomlásból.Persze, hogy nem élünk jobban.De kérdezd meg a németeket, hogy nekik hogy megy, az angolokat, Amerika?Ők jobban élnek?És miért nem?
Mindenki az olajárakra panaszkodik, hogy emelkednek.
És arra nem gondoltatok, hogy körülbelül 2008 óta folyamatosan csökken a termelés, mert a készletek kimerülőben vannak?A háborúkról ne is beszéljünk.
27-re: "És ahhoz mit szólsz, hogy az európai országok között Magyarország teljesített a 6. legjobban a legutolsó kimutatások szerint" - Miben, munkanélküliségben? Ne röhögtess már.
"Növekedett a gazdaságunk?Szerintem egy bravúr volt, hogy kihozták az országot az összeomlásból"
Ja tényleg óriási teljesítmény alacsony bázison (zuhanás után) az a tavalyi 1,7%, amiben van egy kimagasló mezőgazdasági év is :DD Idén meg még annyi se lesz, 0 körül leszünk, pedig a Mercedes is hoz ide egy nagy gyárat (még Gyurcsány alatt tárgyalták le) :((
Az 'összeomlásból' (azért ez erős túlzás, valójában egy közepesen erős recesszióból...) Bajnai/Oszkó alatt jött ki az ország. Orbán/Matolcsy most sikeresen tol vissza a recesszió felé. Bajnaiék végén már nem volt államcsőd-veszély, Orbánék alatt meg folymatosan ez is újra-újra felmerül.
"De kérdezd meg a németeket, hogy nekik hogy megy, az angolokat, Amerika?Ők jobban élnek?És miért nem?"
A németek nagyon szépen erősödnek, a legjobban a fejlett európában, az amerikaiak is kijöttek a gödörből, az angoloknak nehéz most, mert ott most megy a pénzügyi rendbetétel. De ez hogy jön ide?
28-ra: Az olajárak a legutóbbi egy-két hónapig nem emelkedtek jelentősebben, az eddigi üzemanyagár-növekedés a forintgyengülés, a jövedéki-adó, és áfa-emelések miatt nőtt elsősorban, ami mind a kormány döntése, vagy tevékenységének eredménye (és mindeben az ellenkezőjét ígérték!). Ha most a nyersolaj ára is komolyabb emelkedésnek indul, még sokkal feljebb mennek az üzemanyagárak. A készletek még pár évtizedig kitartanak, az emelkedés most azért van inkább, mert nincs elegendő termelői kapacitás (képzett szakember és drága beruházás a termeléshez, infrastruktúra, stb.). Ha tényleg kimerülőben lesznek a készletek akkor nem pár százalékkal megy majd feljebb az olajár, hanem a tízszeresére :))
29-re: Nem tudom, egyáltalán ez hogy merülhetett fel? Az mszp nem is akart választást nyerni. A teljes megsemmisülést akarta elkerülni. Semmiképp nem tartottunk volna ott mint Görögország, mert Gyurcsány és Bajnai már bőven elég megszorítást vezettek be, hogy azt elkerüljük. Akkor tartottunk volna ott, ha Medgyessy folytatja tovább az ámokfutását.
Összefoglalóan:
Az Orbán/Matolcsy kormány a Medgyessy és Gyurcsány komrányok legrosszabb keveréke. A Medgyessy-féle dilettantizmust ötvözi a Gyurcsány-féle arroganciával, és agresszív hazudozással, mindezt megspékelve egy erős pártállami hajlammal, és az egyházak elszabadításával. Talán a legrosszabb kormány a rendszerváltás óta a mostani (bár erős a mezőny :)).
Én részemről lezárom. Te elmondtad a véleményedet, én is az enyémet. Ne csesszük szét a topikot, hadd szóljon hozzá más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!