Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az nagyon gáz, ha 13 évesen...

Az nagyon gáz, ha 13 évesen el szeretném olvasni Adolf Hitler Mein Kampf című könyvét?

Figyelt kérdés

Nem neonáci vagyok,meg divatnáci,vagy jobbikos,sem fagyűlölő,sőt depressziós és stb.sem,csak nagyon érdekel a történelem ezen időszaka,aminek szerves része volt többek között Hitler is.Mivel nagyon sok pletyka és hülyeség kering erről a témáról,ezért szerintem hasznos lenne elolvasnom,csak szerintem elég furcsa ez egy gyerek szájából.Valamint valaki el tudná küldeni a magyar nyelvű kiadását?

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 14. 21:42
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz.én is kiolvastam,mégse néz senki nácinak.egyszerűen csak a II.világháború a kedvenc történelmi korszakom.ha nem akarod megvenni le is lehet tölteni,ha szeretnéd,elküldöm a linket.
2012. ápr. 30. 16:19
 32/38 anonim válasza:
100%
Én olvastam. Jó könyv. Olvasd el, és nem ciki. Akármit mondanak az ország ,,újmagyarai" (akiknek az is ciki ha valamiből nem buksz meg), az olvasás , a művészet sosem veszhet kárba, és sosem lesz ,,gáz".
2012. jún. 1. 21:46
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam. Nagyon jó könyv.
2012. jún. 6. 06:58
 34/38 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen akartam... Szerintem egyáltalán nem gáz!!! :D
2012. jún. 19. 18:05
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2012. jún. 20. 23:06
 36/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 14 éves vagyok és a kedvenc történelmi témám a II. világháború. Több történelmi lexikonban is olvastam már róla. Joachim Fest: A bukás c. könyvét is olvastam.

Most a Mein Kampf-ot szeretném elolvasni. Valaki tudna nekem küldeni egy jó linket ahonnan le tudom tölteni?

Előre is köszi szépen. :)

2012. szept. 29. 18:03
 37/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt van:

[link]

2012. szept. 29. 18:11
 38/38 anonim ***** válasza:
Köszi szépen!
2012. okt. 1. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!