Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehet arról népszavazást...

Lehet arról népszavazást kezdeményezni, hogy a parlamenti pártok képviselőinek és a kormány tagjainak a nettó jövedelme a minimálbér legyen, ne kapjanak költségtérítést, egyéb juttatások és illetményeket se?

Figyelt kérdés
Nem javulna a helyzetünk, de egy idő után ők is megéreznék a válság hatásait...
2012. febr. 25. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
gondolod hogy szeretve tisztelt vezérünk és slepje ,a mai politikusok mindegy melyik oldalon állnak becsületböl politizálnának minimálbérért?ettöl már csak az lenne nekik rosszabb ha még ráadásul nem lophatnának
2012. febr. 26. 15:09
 12/15 cirmos macskafül ***** válasza:
szerintem lehet.es Aki kezdemenyezi az alairas gyujtest. .. En szivesen alairom tudok plusz embereket is..
2012. febr. 28. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a közalkalmazottak bére a költségvetés része, így nem lehet róla népszavazást tartani.
2012. febr. 28. 15:18
 14/15 Salx Narval ***** válasza:
Gyerekek, több mint 20éve küldjük őket a parlamentbe, ki-ki a maga hite és meggyőződése szerint. Én azt nem értem csak,hogy mi a probléma? Ha nekünk így jó, ezt kapjuk, szerintetek érdemlünk mást? Ha igen, tegyetek érte, ha mással nem, akkor a közönnyel.Igen, egy egységes ország, bármire mondhat nemet, amíg egymást csesztetjük, addig ezt érdemeljük.
2012. febr. 29. 14:51
 15/15 anonim válasza:
WTF?
2012. márc. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!