Van valami szimbolikus jelentősége, hogy Orbán Viktort gyakran látni újabban lila nyakkendőben?
Szimbólum? PR-fogás? Stílustanácsadó adta rá? Kedvenc színe?
Normális válaszokat, légyszi..
Szerintem meg a hangulatát fejezi ki vele.
Ellenzékben még vöröset hordott - vörös volt az kíntól, hogy nem ő a "kormány".
Most bordót vesz fel, a méregtől mert mindenki "ellene" van,
sárgát mikor másokra irigykedik, és lilát, erőlkődésében, hogy hogyan hitesse még most is el a sok hazugságát.
Hú de jó, hogy nem csak nekünk tűnt fel. Viszont van neki a lilán kívül egy sötét-kék is. Anyukámmal gondoltunk rá, hogy elküldjük neki apa pár nyakkendőjét adományként. Szegénynek biztos nem telik másikra. :D Ha megfigyeled csak fekete öltönyt hord, fehér inggel. Lehet, hogy egy öltözködési tanácsadó kitalálta ezt neki, de ha csak ezt hordja elég trógernek néz ki. Remélem azért kimossák neki időnként.
:429,r:14,s:150
Még mennyi link van, de már lusta vagyok :D
Tegnap is lilában mondta a beszédét. Rájöttem, hogy arról lehet szó, amit előzőleg írt valaki. Szóval Orbán marketingüzenetének erőteljes, és tudatosan kialakított része az öltözete. Emlékezzünk vissza, hogy ellenzéki korában még gyakran láttuk kockás ingben, marha lazán, mert akkor azt kellett üzenni, hogy ő a nép egyszerű fia, egy közülünk. Meg a hajviseletét is átalakította párszor a marketingkívánalmaknak megfelelően. És mint minden üzenetét, ezt is ilyen primitíven, ellentmondást nem tűrően sulykolja, azaz ha törik, szakad, az adott időszakra kialakított ruhában jelenik meg mindig. Most ez a lila nyakkendő ilyen. Hogy konkrétan mi a lila üzenete, abban nem vagyok biztos, de szerintem a hatalom, a gazdagság szimbóluma lehet, a püspöklila asszociációból kiindulva. Itt található pl. a lila értelmezése is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!