Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van valami szimbolikus jelentő...

Van valami szimbolikus jelentősége, hogy Orbán Viktort gyakran látni újabban lila nyakkendőben?

Figyelt kérdés

Szimbólum? PR-fogás? Stílustanácsadó adta rá? Kedvenc színe?

Normális válaszokat, légyszi..

2012. febr. 25. 11:24
1 2
 11/18 titak ***** válasza:
78%

Szerintem meg a hangulatát fejezi ki vele.

Ellenzékben még vöröset hordott - vörös volt az kíntól, hogy nem ő a "kormány".

Most bordót vesz fel, a méregtől mert mindenki "ellene" van,

sárgát mikor másokra irigykedik, és lilát, erőlkődésében, hogy hogyan hitesse még most is el a sok hazugságát.

2012. febr. 29. 11:39
 12/18 Salx Narval ***** válasza:
70%
Nagy Feró is lilával kezdte.:D Szerintem csak tetszenek neki az élénk színek, én nem látok e mögött semmit, ha csak nem ízlésficamot.:D
2012. febr. 29. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Van bizony. Fojtogatják azok a problémák amikkel nem bir a szerencsétlen megbírkozni.
2012. márc. 2. 12:13
 14/18 cirmos macskafül ***** válasza:
100%
Lila a remenyseg szine. Nyugtatni akarja a kornyezetet.. Bar engem kifejezetten hergel mikor meglatom azt az embert, aki mar midenbe beleronditott. .
2012. márc. 2. 19:25
 15/18 Shai-Hulud ***** válasza:
Mert ha rózsaszín háromszöget viselne, azt még megérteném... :-)
2012. márc. 2. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Hú de jó, hogy nem csak nekünk tűnt fel. Viszont van neki a lilán kívül egy sötét-kék is. Anyukámmal gondoltunk rá, hogy elküldjük neki apa pár nyakkendőjét adományként. Szegénynek biztos nem telik másikra. :D Ha megfigyeled csak fekete öltönyt hord, fehér inggel. Lehet, hogy egy öltözködési tanácsadó kitalálta ezt neki, de ha csak ezt hordja elég trógernek néz ki. Remélem azért kimossák neki időnként.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

:429,r:14,s:150

[link]

[link]

Még mennyi link van, de már lusta vagyok :D

2012. márc. 8. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Tegnap is lilában mondta a beszédét. Rájöttem, hogy arról lehet szó, amit előzőleg írt valaki. Szóval Orbán marketingüzenetének erőteljes, és tudatosan kialakított része az öltözete. Emlékezzünk vissza, hogy ellenzéki korában még gyakran láttuk kockás ingben, marha lazán, mert akkor azt kellett üzenni, hogy ő a nép egyszerű fia, egy közülünk. Meg a hajviseletét is átalakította párszor a marketingkívánalmaknak megfelelően. És mint minden üzenetét, ezt is ilyen primitíven, ellentmondást nem tűrően sulykolja, azaz ha törik, szakad, az adott időszakra kialakított ruhában jelenik meg mindig. Most ez a lila nyakkendő ilyen. Hogy konkrétan mi a lila üzenete, abban nem vagyok biztos, de szerintem a hatalom, a gazdagság szimbóluma lehet, a püspöklila asszociációból kiindulva. Itt található pl. a lila értelmezése is:

[link]

2012. márc. 9. 06:16
 18/18 anonim válasza:
94%
Előnyösen csak az akasztófa kötél állna jól orbánnak. (direkt kicsivel :)
2012. márc. 19. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!