Több helyen is olvastam egy UMP (nem LMP) nevű pártról. Felvilágosítanátok, mert még sosem hallottam ilyenről?
ez egy francia párt neve
Nicolas Sarkozy pártja
Union for a Popular Movement
franciául:
Union pour un Mouvement Populaire
ezért UMP
UMP amennyit én tudok róle egy új párt, sztem még nem is nagyon van bejegyezve, de annyira nem ismerem őket. Próbálok vmi honlapot keríteni majd. Új, Magyar Politika a párt neve. És állítólag jövőre akarnak litát állítani. A céljuk, hogy bármelyik kormány kerül hatalomra annak a munkáját támogassák saját céljaik elérésének érdekében.
És ígéretük szerint nem mások lejáratásával akarnak kampányolni. A cigány kérdést ők is megoldanák és csökkentenék a munkát terhelő adókat és helyette a napi, mindenki által vásárolt cikkek adóját emelnék, mert így mindenki azonosabban viselné a közterheket. De én is csak véletlen találtam meg a honlapjukat egy utcai papírról, de előkeresem nektek, ígérem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!