Azokról miért nem esik szó, akiknek nemhogy 22.800 Ft-ot (bérpótló juttatás) de egy fillért sem ad az állam?
ma 11:19
Jó, és szerinted mi a megoldás?
Ezeket az embereket eltartani csak úgy lehetne, hogy a jelenlegi adókat, járulékokat az eddigeknél is jobban megemeljük, mert a jelenlegi reszdszerben - láthatóan - nincs több pénz. Közmunkára sem.
Ipart lehetne ugyan vinni a leszakadó térségekbe, de akkor a munkaerőt is vinni kell vele együtt, mert az alkulképzett, írni-olvasni is alig tudó lakosokat fel sem vennék. És akinek van szakmája, az most is megél valahogy.
Az utolsó hozzászóló a lényegre tapintott: az oktatás és az átképzés az egyetlen megoldás, de erre brutális forrásokat kellene rászánni (pedig tényleg nagyon kellene).
amikor a fidesz a korábbi kormányzása idején emelni akarta a minimálbért, akkor az mszp kivonult az ülésteremből, hogy ők bizony nem szavazzák meg
TEssék csak emlékezni, vagy utánanázni!!!!
Ha bele gondolunk most hat ezer forintot leszabtak a foglalkozás helyettesítő juttatásból, ez évi szinten mintegy
72 ezer forintot jelent,és azt mondják hogy jobban jártunk ha kicsit utána nézünk akkor nem.Így sokkal rosszabbul jártunk, bár Orbán Viktor év értékelő beszédében, kitér arra
hogy mihelyt a gazdasági fellendülés beindul,a közmunka béreket majd emelik.Tehát véleményem szerint a jelenlegi körülmények között, sokkal rosszabbul jártunk.
Hallottam már jó érveket a Fidesz mellet .Nekem három szakmám van és kitörölhetem vele. Belegondoltál te Fidesz párti , ha ez a sok ember aki nem keres semmit nem fogja megvenni a te céged által termelt - akármit - megvenni. Mert nincs pénze ! Tehát tönkremegy a te céged is . A következményeket nem taglalom.
De a kérdésre visszatérve szerintem az emberek lopni és bűnözni fognak, rosszabbik esetbe . Jobbik esetbe a parlamentbe mennek alapvető jogaikat követelve ( durván és erőszakosan )mert még mindig aktuális a régi jelmondat
" MUNKÁT , KENYERET "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!