Mit gondoltok a következő Fidesz melletti érvekről? Nekem elsősorban ezek miatt tetszik a Fidesz és ezért tervezem, hogy 2014-ben is rá fogok szavazni. Nektek mi a véleményetek és milyen érveitek vannak a Fidesz mellett vagy ellen?
-Normális gazdaságpolitika
-MSZP-s, SZDSZ-s bűnözők, maffiózók bűneinek feltárása
-Hazafiasság
-Erkölcsösség
-Emberekről való gondoskodás, törődés (ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy hitelből szórjuk a segélyt kétkézzel)
-Kádár-rendszerből maradt dolgok felszámolása
-Az ország számára egyedi út kiépítese a külföld majmolása helyett
-Társadalmi ujjászervezés
-Kultúrális forradalom
-Keletbarátság
Mi ez?:D Idegen szavak gyűjteménye?
Nem kezdem el cáfolni őket, mert 1. már előttem megtették, 2. az első érvnél elkezdtem nevetni (keserédesen), a többivel csak fokoztad ezt. Remélem ironizálsz, mert akkor jó lett a kérdés.
2-3 dolgot cáfolnék csak: "MSZP-s, SZDSZ-s bűnözők, maffiózók bűneinek feltárása", furcsa, hogy az éppen hatalmon lévő kormány mindig patyolat tiszta, az előzőek mindig bűnözők, a pénzek viszont ugyanúgy eltűnnek :)
"Emberekről való gondoskodás, törődés": Igen, vagy most kiugrassz az ablakon, vagy dolgozol 70 éves korodig, ha bele nem döglessz. Köszönöm, ilyen törődést nem kérek.
Mit gondoltok a következő Fidesz melletti érvekről? Nekem elsősorban ezek miatt tetszik a Fidesz és ezért tervezem, hogy 2014-ben is rá fogok szavazni. Nektek mi a véleményetek és milyen érveitek vannak a Fidesz mellett vagy ellen?
-"Normális gazdaságpolitika"
Hát persze....Egykulcsos adó ami ha más tekintetben nem is a közgazdaságilag megbukott, áfaemelés IMF elüldözése majd a talpára dobott szart lenyalni róla ,ezerféle új adónem, áfaemelés satöbbi..
-"MSZP-s, SZDSZ-s bűnözők, maffiózók bűneinek feltárása"
Elkezdték?Nekem fel se tűnt!
-"Hazafiasság"
A szélkakas politika ultarnacionalizmussal leöntve még nem az...
-"Erkölcsösség"
A választók szemébehazudással,a véleményét hetente váltogató igaz hazafiak aha.
-"Emberekről való gondoskodás, törődés (ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy hitelből szórjuk a segélyt két kézzel)"
Ez igaz hisz lázár is megmondta aki nem gazadag az nem ember...
-"Kádár-rendszerből maradt dolgok felszámolása"
Pl. az államilag finanszírozott tanulás?Működő egészségügy?
-"Az ország számára egyedi út kiépítése a külföld majmolása helyett"
A szakadék felé nem sokan építenek utat.
-"Társadalmi újjászervezés"
Mindent pénzt nekem jeligével?
-"Kulturális forradalom"
Kinek kell ellenzék?Az operabálban művelődtek eleget és rájöttek hogy a kormány tökéletes és nem szabad nem egyetérteni vele..
-"Keletbarátság"
Ezért nevezte át a Moszkva teret Széll Kálmánra a magyar-orosz kapcsolatok erősítésére....Mindenhonnan elhajtották,még ez sem vált be..
Köszi de nem kérek Viktorból többet még ez is sok volt..
"-Normális gazdaságpolitika "
még sohasem volt ennyire közel az államcsőd
"-MSZP-s, SZDSZ-s bűnözők, maffiózók bűneinek feltárása "
és továbbra is a parlamentben van a jó részük. elszámoltatás rulez.
"-Hazafiasság "
szavakban
"-Erkölcsösség "
szavakban
"Emberekről való gondoskodás, törődés "
a hajléktalanság büntetése és a minimális szociális érzékenység teljes hiánya
"-Kádár-rendszerből maradt dolgok felszámolása "
kérdés az, hogy mit raktak oda helyette. továbbá jó pár Fideszes intézkedés emlékeztet a pártállami múltra (minden felett ellenőrzés, hatalomközpontosítás, személyi kultusz)
"Az ország számára egyedi út kiépítese a külföld majmolása helyett "
az egyedi út nálad a következetlenséget és a fejetlenséget jelenti ugye?
"-Társadalmi ujjászervezés "
mire gondolsz? visszajön az urambátyám világ?
"Kultúrális forradalom "
ezt ugye csak viccnek szántad?
"-Keletbarátság"
egyenlőre ebből sem sok látszik
Eddig nem szavaztam a Fideszre, de legközelebb fogok.
A következő érveim vannak:
- Úgysem lesz másik párt, amelyikre szavazni lehetne
- Már most elintézték, hogy ha a fene fenét eszik, akkor is ők nyerjenek
- Amennyiben a választók 150%!!! felébred, és más pártokra szavaz, sőt: más kerül hatalomra - abban az esetben is ők fognak irányítani, csak lesz egy bábkormány, amire mindent rá lehet kenni
- Egyék meg, amit főztek!! Akkora sz.arba kormányozták az országot, igazán megérdemlik a következő négy évet, amikor már tényleg semmilyen kifogásuk nem lehet. Ha ez az ára, hogy az a Nagyvezír beismerje a tévedését, vagy egy államcsőd, hát legyen!
- Amennyiben nem rá szavazok, félő, hogy megáll a fekete Volga a ház előtt, és visznek beszélgetni... olyan 20-25 évig társalgunk. Aztán jöhetek is haza. :P
Ez a szép az egypártrendszerben! Választási jogod van. Szavazol a Fideszre, vagy nem szavazol?!
Normalis gazdasag politika. A vilagsajto velunk van tele.. De semmi pozitiv dolgot nem irtak. Te hol elsz? Neked nem dragult az eleted drasztikusan? Pl a benzin 150 ft~tal dragabb miota a te szepseged kormanyoz. Most miert nem kovetei h legyen olcsobb? Amikor ellenzekben volt nem gyozott kiabalni nepszavazast tartani. . ne hiszem el h valaki ekkora majom mint te.
Koszi a kis pirost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!