Mit vártok a Jobbik (Vona Gábor) tól?
Sokan úgy vélik hogy ha Magyarországon a Jobbik kerül a hatalomra akkor minden egy szempillantás alatt megváltozik.
Pedig nem! esetleg kikiáltják Magyarországot fasiszta államnak lesz SS, wehrmacht Magyar Gárda stb masírozó szervek. De fejlődés nem hiszem... Magyarország már réges rég megbukott!
Hát ha ezt így megkérdezed akkor neked teljesen felesleges magyaráznom..
Pedig régen olyanokért képesek voltak tüntetni mint:
- előrehozott válastásokat (Bajnai idején, most nem tartják fontosnak? jaamost benn ülnek már dehogy kell előre hozni)
- szimpátiatüntetés a feloszlatott MagyarGárda mellett (ez tényleg 100x fontosabb mint mondjuk az mnyp államosítás ellen tüntetni)
- bankokrácia ellen
És had ne soroljam hogy a jelenlegi problémákhoz képest mennyire semmilyen dolgok mellett voltak képesek tüntetni..
Szerinted az Mszp odamenne a Jobbik tüntetésére? Mikor az MSzpseket legutobbi tüntetésen az árpádsávos "hazafiak" leköpködték?
A jobbik nem tüntet, belesimult politikai közegbe, Fidesz mellett tökéletes neki, ha akarna tüntethetne saját szervezésben, meg Magyar Gárdát is eléggé elfeledték mióta benn ülnek... Majd valószinüleg választási évben előveszik, meg felveszik a betyárjelmezt aztán kicsit bohóckodnak pár szavazatért...
ÉS a Magyar Gárda ellehetetlenítése nagyjából olyan kaliberű kérdés mint az mnyp államosítása, az ország megítélésének folyamatos rontása, a költségvetési hiány növekedése, a szegény emberek újabb adóval való sújtása, - miközbe a gazdagabbnak kedvezünk -, röghöz kötés, 20 ezer államilag finanszírozott hely megszüntetése... Igazad van, ezek sokkal kisebb problémák.
Érdekes mód eltünt az a válaszoló aki kardoskodott nekem a Jobbik programjával... Miután idéztem belőle már senki se védi? Na ugye hogy mesekönyv.
"Egyáltalán a sok liberális féreg tudja, hogy mit jelent az hogy Jobbik?"
Miért, mit jelent, azonkívül, amit mutatnak magukból?
Meg igazából szerintem tudják mit jelent: a másikat leférgezni, ha velünk nem ért egyet.
ez a Jobbik.
"Honnan tudjátok mi lenne, ha az Országot 2014 áprilisától a Jobbik irányítaná? "
Onnan, hogy látjuk a Fidesz, mit csinál vele. Nem elég, hogy államcsődbe vezetnek minket, cserébe még ezt az álkeresztény, tárgyakat imádó, középkorias, tekintélyelvű bagázst is el kell viselnünk mellé. nem egy Fideszes intézkedés a Jobbiktól származik.
na most egy Jobbik kormány alatt ezek a baromságok meghatványozódnának.
"A Jobbik programja már sokszor ki volt tárgyalva, nem csak 10 bekezdés az, hanem egy elég terjedelmes iromány, ami fellelhető az interneten. "
így van, egy régebbi kérdésben pontról pontra megcáfoltam illetve megkérdőjeleztem a IV. Béla tervet.
nem kell mondani, hogy mennyire elnyom benneteket a média.
Azért bőven elég médiafelületet kaptok ti is.
Amúgy meg a Jobbik szavazók jó része, úgyis főleg a kurucról tájékozódik. A kuruc nélkül (meg a cigányok nélkül) egy 5%-os törpepárt lenne a Jobbik
"Bólogat a Fidesznek? Youtubon fellelhető jobbikos hozzászólások nem ezt bizonyítják."
Ebből is látszik, hogy mennyire megvezethetőek vagytok.
A lényegi kérdésekben mindig megszavazzák a Fideszes indítványokat, törvényeket vagy jobb esetben tartózkodnak.
Könnyű azzal benneteket etetni, hogy Vona számonkéri Orbánon a cigánybűnözést és ezzel már is ellenzéki párt lesz belőlük...
"De amúgy mi az a nagyon szörnyű dolog, ami miatt ennyire tüntetni kell?"
talán a Fidesz országrombolása ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!