Mit vártok a Jobbik (Vona Gábor) tól?
Sokan úgy vélik hogy ha Magyarországon a Jobbik kerül a hatalomra akkor minden egy szempillantás alatt megváltozik.
Pedig nem! esetleg kikiáltják Magyarországot fasiszta államnak lesz SS, wehrmacht Magyar Gárda stb masírozó szervek. De fejlődés nem hiszem... Magyarország már réges rég megbukott!
Erre gondol. És csak azt felejtette el, hogy Magyarországnak jelenleg nincs adóssága.
Hahó. 2012 Magyarorszáág van. Államadósságunk 82-3%... Nem lenne adósságunk? Ezt fejtsd már ki...Hátha csak valamit elgépeltek az Állami Adósságkezelő Központban.. meg az IMF-nél, meg az EUnál, meg a hitelminősítőknél.
Ha az ország 80%ka adósság (én nem tudom), akkor nincs már értelme miről beszélni. A nemzet egy bank zsebében van ez esetben, mivel ezt már sose fizetni vissza az ország, csak örök életében hitelt törleszt.
Miért nem hagyjuk a fenébe ezt, és tagadjuk meg a visszafizetést? Ebből úgysincs kiút. Én nem akarom, hogy az én adóforintjaimból főzzenek maceszgombócot.
Na épp az ilyen hülyeségek miatt kéne inkább az Állami Adósságkezelő honlapját,és statisztikáit olvasni...
Nem egy bank kezében vagyunk.... Az államadósságnak csak 26% ami konkrétan hitel. A többi kincstárjegy, kötvény,állampapír... Ami szintén adósság, de nem ugyanaz mintha az IMF-től felvennénk 100 milliárd eurót hitelbe.. Hanem az állam kibocsát ilyen állampapírokat, kötvényeket, adott kamatra, aminek a bevételéből tudja magát finanszírozni, a későbbiekben persze ezt vissza kell fizetni, ezért adósságnak minősül.
Tehát nem egy bank kezében vagyunk kedves kérdező.
Meséld el azt nekem hogy hogyan fogadtatnád el azokkal hogy nem fizetünk, akiknek tartozunk. Na?
Szerintem a politikusok lelkiismerete már megvan edződve a lopáshoz, hazugságokhoz.
Azt kéne nyilatkozniuk, mi nem tudunk semmi ilyesmiről :)
semmit
nem várok én már a legtöbb mostani politikustól semmit
"Miért nem hagyjuk a fenébe ezt, és tagadjuk meg a visszafizetést? Ebből úgysincs kiút. Én nem akarom, hogy az én adóforintjaimból főzzenek maceszgombócot."
Mert nem úgy működik, hogy amikor már nem kényelmes, akkor b@szunk fizetni, ezt még a Jobbik sem akarja, ők is csak átütemezést akarnak...
Istenem és még ti zsidózók játsszátok a becsületest meg az erkölcsbajnokot...
Egyébként ne aggódj a te adódból nem főznek maceszgonmbócot, sőt senkiéből.
Egy kicsit nyisd már ki jobban a szemed, mert attól, hogy mindent és mindenkit liberálisozol meg lezsidózol nem leszel okosabb vagy tájékozottabb.
Kb. nagyjából leképezed a Jobbik szavazók szellemi színvonalát...
"Szerintem a Fidesz kepes valtozast hozni Magyarorszagon , de mint irtam keves infom van a magyar helyzetröl ."
Nagyon-nagyon kevés infód lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!