Mit vártok a Jobbik (Vona Gábor) tól?
Sokan úgy vélik hogy ha Magyarországon a Jobbik kerül a hatalomra akkor minden egy szempillantás alatt megváltozik.
Pedig nem! esetleg kikiáltják Magyarországot fasiszta államnak lesz SS, wehrmacht Magyar Gárda stb masírozó szervek. De fejlődés nem hiszem... Magyarország már réges rég megbukott!
Így van.
Gyöngyöspatán is mikor volt a gárdás ügy, már pont, mikor kezdett stabilizálódni a helyzet, a ballib férgek megint kirobbantottak egy jó kis balhét, véletlen se lehessen szebb jövő.
Aztán persze a polgármester választáson verhettétek a fejetek az asztalba, mivel kiderült, a falu nagyja mégse a "náciktól" fél.
Persze ennyivel se érték be a gonosz erők, ráküldtek valami suttyó bérgyilkost is Juhász Oszkárra, aki szerencsére nem járt sikerrel.
Amúgy már elképzeltem magamban, ha egyszer a Jobbik nyerne, lehet úgy járna Vona, mint Kennedy. :(
A jobbik programjával nem vagyunk tisztában???
Maga a jobbik sincs tisztába vele.. Olyan programot én is írok hogy:
-megszüntetem a munkanélküliséget
- támogatom a magyar gazdákat
- boldog lesz mindenki
Inkább a miből érdekelne mindenkit.. Ki lenne szerinted Jobbik pénzügyminisztere? vagy külügyminisztere? vagy oktatás miniszter? (Kárpáti az Atilla vezér népfőiskolájával? pfff)
A nácit iróniából idézőjelek közé raktam!
A Jobbik programja már sokszor ki volt tárgyalva, nem csak 10 bekezdés az, hanem egy elég terjedelmes iromány, ami fellelhető az interneten. Van programjuk, előző választásokkor pedig bemutatták a miniszterjelöltjeiket is. Nem csoda, hogy nem tudsz róla, médiának ez nem hír, csak az, ha kikerül egy Jobbikosról részeg fotó a netre.
A Jobbik volt az egyetlen párt, ami komolyan vette a választóit kampányidőszakban, ellentétben a többiekkel, akik csak színes, hazug ígéretekkel, meg ingyen gulyással szereztek szavazókat.
A Jobbik elsőként tette közzé a programját, és számon is kérte a többiektől, hogy ők mikor fogják. A Jobbik miniszterjelöltjeit is bemutatta, nem zsákbamacskát árult. Ilyet hol láttál eddig bárkitől?
Emlékszem, mikor egyszer egy Demszky kampány szórólapot néztem, ott volt a vigyorgó feje, meg pár kis felsorolás, mint hogy kitisztítja a Dunát, meg ilyenek :D
Történetesen olvastam a programjukat.
most előkerestem neked és idézem a "megoldásokat":
Tiszta gazdasági alapokkal megteremtjük a költségvetés egyensúlyát, megállítjuk az eladósodási folyamatot; az eladó-
sodottság szintjének kiszámítható leépítéséről törvényt alkotunk.
Ilyet én is írok neked: Növeljük a GDP-t, és a reálbéreket. (ez jó nem? )
A jegybanki alapkamat jelentős csökkentése után mind a forint-, mind a devizahitelek esetében ösztönözzük a
futamidő meghosszabbításának lehetőségét.
Ez meg egyenesen vicc.. A jegybanki alapkamathoz a kormánynak semmi köze.. Azt a Monetáris tanács (MNB) csökkenti vagy növeli.
Az adózási és számviteli rendszerből kigyomláljuk a magyar gazdaság számára káros kiskapukat.
Ez meg kb azon a szinten van hogy:
Felszámolom a feketegazdaságot!
A vezető tisztségeket kizárólag a megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel töltjük be
Na hát ez is olyan hogy nevettem..Kezdhetnénk ott hogy egy töritanár ne legyen miniszterelnök.
Ha ez lenne a nagy Jobbikos program.. Ez egy mesekönyv, némi utópiával.
A Jobbik volt az egyetlen párt, ami komolyan vette a választóit kampányidőszakban, ellentétben a többiekkel, akik csak színes, hazug ígéretekkel, meg ingyen gulyással szereztek szavazókat.
Na ja.. a Jobbik aztán komolyan vette... Első napon még kardoskodott a Vona a Parlamentbe a Magyar Gárdás mellényben.. Aztán mikor Magyar Gárdánál volt valami, : Nincs semmi közünk a Gárdához.. már szép lassan vissza is mentek oda ahonnan jöttek: A Fideszhez..
A Jobbik folyton tüntetett minden hülyeségből (a kedvencem az volt mikor véletlen egy holokauszt emlékmüvet koszorúztak meg?) mmióta benn van Parlamentben azóta meg kussba van és bólogat a Fidesznek. Még csak azt se lehet mondani hogy nem akar a liberálisokkal tüntetni, mert saját tüntetése sincs Jobbiknak... Kár hogy ezt nem veszitek észre .. A jobbik ugyanolyan párt mint a többi. Politikusokból áll , így hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!