Fideszesek! Még mindig kiálltok a pártotok mellett?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 15:00
1/17 anonim válasza:
3 diplomás tanárként eddig 140.000 ft volt a fizetésem. Mostani fizetésem már csak 102.000 ft volt. Hogy lehet ez?
Ez kellett a birka magyar népnek, hát most ne panaszkodjon senki. 2/3-t adtatok neki, ő majd 2/3-t vesz el tőletek.
2/17 anonim válasza:
A mostani fizetésed még a decemberi és a tavalyi adószabályok vonatkoznak rá ugyanúgy, mint az előzőekre.
Tanárként ezt igazán tudhatnád...
3/17 anonim válasza:
"3 diplomás tanárként"
Mi az a három diploma?
4/17 anonim válasza:
Első!
Azért eddig is sok mindenben változott az adótörvény. De most jön csak a "java"! :(
Hamarosan megszüntetik az adójóváírást, ami a minimálbér adóját egyenlítette ki. Van még sok egyéb nyalánkság is.
5/17 anonim válasza:
Nyugodj meg, az "igazi" fideszesek most is kiállnak hőn szeretett vezérük mellett. "mindig, minden körülmények között"
6/17 anonim válasza:
Ne remegj,ha nem lesznek utódok még ennyit sem fogsz keresni mert nem lesz akit tanítsál a három diplomáddal!
7/17 anonim válasza:
Nem. Nagyon sajnálom, hogy rájuk adtam le a voksom annó. Csak hát, ha elgondolkodik az ember, akkor rájön, hogy semmi alternatíva nem volt. Az az igazság, hogy Magyarországon nagyon szegényes a politikai kultúra...
8/17 anonim válasza:
nem tudom miért kell mindig a fideszt szidni.
Az mszp tönkretette az országot 8 év alatt.
megszorítások kellenek hogy kijöjjünk belőle.
9/17 anonim válasza:
Jó emberek ez ami van az országban akkor is 20 év sara, kivétel nélkűl minden eddigi kormányban a tolvajok, és rablók dőzsöltek idelye lenne már az igazi változásnak.Most már az eddig dőzsölők nyomorogjanak.
10/17 anonim válasza:
Én szégyellem, hogy odahúztam azt a két vonalat... Azt hittem, a kisebbik rosszat választottam, tévedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!