Az uniót hogy a fenébe nem zavarta, amikor Gyurcsányék megemelték a monetáris tanács tagjainak és az alelnököknek a számát?
Zavarta! Attól, hogy nem fogalmazták meg dörgedelmesen (arrafelé más stílus a módi), még volt fejcsóválás, amit azért Gyurcsány ennek ellenére észrevett. Sietett is magyarázni (nem magyarázkodni és nem nyalni, arrafelé attól valahogy nem nő az ázsió).
Az Unióban szokás véleményt mondani a többiek ténykedéséről. Normális körülmények között ez a természetes, én sem bánom, ha a barátom elmondja, mit gondol rólam. Persze az elegáns fogalmazásnak jobban örülök, amit kell, abból is ki tudom érteni. Ha van hozzá fülem és akaratom.
Ott sem mindenki zseni és tisztességes szándékkal beszél. Ez ki szokott később derülni, a közelmúltban is volt rá példa. Éppen a mostani magyar kormány ténykedéséről fogalmazott egy tisztviselő élesebben. Le is szögezték, hogy bár ők nem úgy tennének, mint mi, de a vélemény nem a hivatalos álláspont. Ez fontos.
Ami az Uniót zavarja, az az a tudat, hogy egy csoport csak akkor eredményes és hatékony, ha tagjai szorosan együttműködnek. Nem nyalnak, hanem egyeztetnek. És tudják, a külön út nemcsak az elkülönülő tagnak rossz, hanem a csoportnak is. Ezért kell Görögországot is a többihez hasonló viselkedésre késztetni. Nem kényszeríteni, mert kényszermunkával nem lehet eredményt felmutatni.
64% os névnélküli:
te beszélsz itt primitívségről aki képtelen 2 sornál nagyobb hozzászólást (hülyeséget) leírni a témáról?
vedd már észre magad!
kamugyerek, te idegbeteg vagy? :D
veled felesleges vitatkozni, mert össze-vissza hablatyolsz kecskeszarról, iphone-ról és zsidókról. Tanulj némi gazdaságpolitikát, aztán próbáld meg értelmezni az eseményeket. Ajánlanám a BME Gazdaságpolitika c. tantárgyát, csakhogy oda kell egy kis ész is, hogy felvegyenek, ezért az neked sajnos nem fog menni.
"az árakat mindig is a kereslet határozta meg - kivéve monopol helyzetekben"
Ugyan nem tartozik az eredeti kérdéshez, de ez is egy marhaság, az árképzésnek van jónéhány fajtája. Inkább nézz utána, mielőtt ostobaságokat írogatsz. :)
Tudom. sajnos ilyen ez a témakör - politika - kb mint a vallás. Beszélhet az ember, másikat úgyse fogja meggyőzni. Pedig most már érdekelne - hátha hiányos a tudásom - milyen árképzések vannak amelyikeket nem befolyásol a kereslet (mert én négyféle árképzést ismerek, és egyik se tud a kereslettől függetlenedni..)
Igazad van amúgy Kamu, de próbálok naiv lenni hogy hátha átjut valami az értetlenség védőpajzsán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!