Mekkora lehet körülbelül az LMP támogató tábora?
www.lehetmas.hu Pártnak,most jelenleg hány százaléka az országnak szavazna rá.
ÉS másik kérdésem,hogy szerintetek eleve az ország hány százaléka ismeri,halott róluk?
Szerencsére kicsi, és szerencsére kevesen ismerik...
(le lehet pontozni Kedves LMP-fanok :D :)
Én ugyanezt várom fordítva, de anélkül, hogy utálom a nagy pártokat, mert azok megszedték magukat, jó az új szín, vérfrissítés, mindig a kicsinek szorítottam... Ezek nélkül nem tudnád megindokolni ugye utolsó? :D
első voltam
Miért jó, hogy nem pazarolják el az emberek a szavazataikat egy olyan pártra, aminek esélye sincs? Hát nem tudom, szerinted miért? :DDDDDDDDDDD
Hát... Valahol el kell kezdeni. Anno a fidesz se volt nagyobb párt kezdetek kezdetén, mint most az LMP. Ha folytatják, és jó ötleteket tudnak felmutatni, mint most is néhány kérdésben, akkor igenis van esélyük a későbbiekben.
Engem egyébként pont ez a hozzáállás zavar a legjobban. "pazarolják el az emberek a szavazataikat egy olyan pártra, aminek esélye sincs?" Előfordulhat, hogy majd valamikor sok ember fogja "pazarolni" szavazatát ilyen pártokra, és akkor már mindjárt más a helyzet. :)
Ami a legrosszabb szerintem az az, hogy kétpártrendszer van nagyjából.. Két nagy, a többi pici. Ennek változnia kéne, és akkor nem lenne ekkora széthúzás a politikában, és ez visszahatna Magyarországra is.. Na én EZÉRT támogatom a kis pártokat. Elegem van a nagy jobb és bal oldal szisztémából, és abból hogy ezt még reklámként is hasznosítják egymás ellen mint egy fegyvert a médiában, ezzel is elősegítve Magyarország morális széthúzását.
Akkor lennék igazán boldog, ha nem csak 1 igazi ellenzék lenne, hanem pl. 3-4 :P
Akkor nem lehetne azt megtenni, hogy az egész ellenzék egyszerűen csak úgy kivonul a teremből, és még rengeteg más előnye is lenne. Nagyobb konkurencia=nagyobb versenyszellem=nagyobb törekedés arra, hogy valóban dolgozzanak, és fel tudjanak mutatni valamit ami jó.
Szóval nem teljesen igaz, hogy nem tudom megindokolni máshogy. :)
Ne vedd sértésnek, és ne haragudj, hogy ezt mondom, de írásodból ítélve úgy érzem, hogy szűklátókörű vagy, és nem olvastad el figyelmesen több párt programját, célkitűzéseit.
Vagy ha igen, akkor is csak előítéletekkel, nem objektíven. S ha ez az állításom igaz, akkor vagyok a legszomorúbb ugyanis úgy látom a környezetemben hogy a legtöbb ember ilyen.
Ha valaki pl "fideszes" akkor már alapból előítéletek miatt nem fogja soha értékelhetően elolvasni az mszp, vagy akármelyik másik párt célkitűzéseit, programját. Ez a legnagyobb gond. Nem program, és felfogás által választanak az emberek, hanem az alapján amit beleneveltek, vagy amit az általános médiában lát. Ez meg édeskevés. :)
Én szurkolok nekik amúgy, és a Jobbiknak is, nem tudom, most hogy lesz, végülis EP-be nem csak egy párt kerülhet be, hanem mindenki delegál tagot, aki elér legalább 5%-ot, szóval akárkik érik is el abban azért reménykedem, hogy oda nem küldenek olyan embereket, akik szégyent hoznak hazánkra, hiszen annak a 22 embernek együtt kell működni, ők együtt képviselik majd hazánkat, ők lesznek "Magyarország pártja". Jövőre pedig akár még az LMP esélyes is lehet, hogy bekerül a Parlamentbe, és szerintem a Jobbik is, és akkor végre lesz 2 új szín, elszívnak egy kis erőt a nagyoktól. Én szurkolok nekik, még addig bőven van idejük, és azért igyekeznek szépen, nem beszélve arról, hogy sokaknak van elege a nagyokból, szóval emiatt lehet esélyük a kicsiknek is. Csak észhez térnek egyszer az emberek, hogy rossz, ha csak 2 nagy erő van.
Szóval valóban, most kicsi a támogatottság, mert még kicsik, még nagyon újak, viszont nekem az, hogy azért csak összeszedték gyorsan a cédulákat most is, okot ad arra, hogy azt mondjam, hogy behozhatják a mezőnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!