Splash kérdése:
Körülbelül hányan várakozhatnak arra, hogy szerződéses katonák legyenek?
Figyelt kérdés
Nekem két hét múlva lejár a tavaly augusztusban megszerzett, egy évig tartó alkalmasságim.
Történhet még valami ez idő alatt,vagy ez már ennyi idővel a lejárta előtt el sem képzelhető?
2011. júl. 20. 13:19
1/6 anonim válasza:
Haverom szeptemberben vonul be.És nemrég csinálta meg a felvételit.Szóval nemtom miért de neki nem kellett sok ideig várakoznia.
2/6 A kérdező kommentje:
Hová vonul a haverod,és milyen beosztást kapott?
Milyen eredményt ért el az alkalmasságin,hány éves?
2011. júl. 23. 20:14
3/6 anonim válasza:
Ez szerintem már rég bukó.
Én haverom is most fog bevonulni majd szeptemberben, felvételin meg valamikor júniusban volt.
Hidd el, ha igény lenne rád már szóltak volna.
4/6 anonim válasza:
Nemtom.Annyit mondott lövész lesz.Meg hogy alkalmasságin húzószkodást csinált valami helyen de jó pontjai lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!