Körülbelül mennyit keres havonta egy kriminalisztikai szakokleveles rendvédelmi szakember?
Hát ha jól tippelek, ilyen beosztás nincs. Ez maximum a végzettsége valakinek.
A bér pedig sokkal inkább függ a beosztástól (aminek betöltése persze függ a végzettségtől).
"kriminalisztikai szakokleveles rendvédelmi szakember"
Ez milyen földi lény? Én még ilyen végzettségről nem hallottam, pedig ott dolgozok.
Megfogalmaztál egy nem létező foglalkozást, majd megkérded, hogy mi a feladata, és még a kisujjamból ... mondjam meg, hogy mennyit keres?
Keress rá te, téged érdekel. Ilyen képzéssel nem lehetsz rendőr az érettségi után. Ez valami továbbképzés lehet.
Mondom én rendőrségen dolgozom, de nem hallottam, hogy lenne köztünk kriminalisztikai szakokleveles rendvédelmi szakember.
Figyu, engem maximálisan a jóindulat vezet...
Tök mindegy milyen végzettséged van, ha nincs hátszeled, rohadt nehéáz bejutni a rendőrségre.
Elárulom, hogy én mérnök diplomával + felsőfokú biztonsági vonalon szerzett végzettséggel egy kerületi kapitányság egyik titkárságára megyek dolgozni (ha minden jól megy), rohadt kevés pénzért :-(
Szóval ha rendőr akarnál esetleg lenni, menj el a rendőrszakközépbe vagy keress ismeretséget. Sajnos ez így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!