Leminősítés ide, bóvli kategória oda, megint bezsebelték a menetrendszerű győzelmüket. Sőt, Láng Zsolt a II. kerületben, most nagyobb arányban győzött mint két hete (akkor 53, most 58%). Hogy van ez?
De bizony - megállíthatja, mégpedig a KÍNAI NAGY FAL
2011. nov. 28. 16:08
22/31 anonim válasza:
15:55
"Változás akkor lehet, ha látszik egy olyan vezető és csapata (még ha nem is nagy), amelyen nem tud átmenni az úthenger. (...) Gyurcsány is erre játszik, ezért vált ki."
Gyurcsány azért vált ki, mert összeférhetetlen. Ő akar lenni a főnök. Ha nem tud az MSZP elnöke lenni, akkor lesz majd a DK elnöke. Ennyi a történet, nem kell túlbonyolítani. Most még azt reméli, hogy a DK erősebb lesz az MSZP-nél, és ő fog diktálni a DK-MSZP szövetségben. Persze ez nem így lesz, hanem MSZP-DK együttműködés lesz Mesterházy vezetésével, de Gyurcsány ott is magának fog követelni valamilyen hangzatos címet, hogy ne veszítsen arcot.
2011. nov. 28. 18:48
23/31 anonim válasza:
Szerintem a FIDESZ előbb-utóbb saját magát fogja kiütni.Láttam azt a jelenetet amikor DÚRÓ DÓRI az a szerény,kedves kismama felszólalt a Tisztelt Házban,a fideszes banda obszcén közbekiáltozásai kíséretében.Láttam közben RÉPÁSInak a kárörvendő idióta arckifejezését is amivel kísérte a jelenetet.Higyjétek el hogy majdnem elhánytam magam.Lehet hogy az új választások idején,néhány választópolgár emlékezni fog erre az esetre amikor majd bedobja az urnába a botítékot.
2011. dec. 8. 11:13
24/31 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok ilyen optimista, hogy itt bármire emlékeznének a választók, különösen nem az ilyen apró jelenetekre. Ha emlékeztek volna, már meg se választották volna azt a FIDESZ-t, aki volt már liberális és konzervatív, polgári és plebejus, vallásellenes és vallásos stb. Ha ez így jó volt, akkor az is jó, amit írtál.
2011. dec. 8. 22:00
25/31 anonim válasza:
Aki a választások idején nem akar emlékezni ilyen"apróságokra",az a nagyokra sem fog emlékezni.Az ilyen emberek megérdemlik a sorsukat.
2011. dec. 9. 10:14
26/31 anonim válasza:
A Fidesz bele fog bukni abba a világgazdasági válságból történő kiútkeresésbe ami talán még a világon megfogalmazásra sem került. Ahhoz az összes fidesz agy kevés. De sajnos a bicskájuk beletört és a levét mi isszuk meg. Kísérletezni a kutatóközpontokba kell.
2011. dec. 9. 10:31
27/31 anonim válasza:
11:13
"Láttam azt a jelenetet amikor DÚRÓ DÓRI az a szerény,kedves kismama felszólalt a Tisztelt Házban"
És ki látta még ezt a jelenetet? Az ilyen jeleneteket csak az inaktívak látják, akik hétköznap otthon ülnek és annyira unatkoznak, hogy a parlamenti közvetítést nézik. A Fidesz sosem akart az ő pártjuk lenni.
2011. dec. 9. 14:20
28/31 anonim válasza:
27/27 Az ilyen inaktivak kapásból lesöprik 1014-ben a kiscserkészekből felcseperedett ingyenélő bandádat.
2011. dec. 9. 15:09
29/31 anonim válasza:
1014 - ben valóban elképzelhető......................
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!