Mekkora az esély egy forradalomra, polgárháborúra Magyarországon, az elkövetkezendő években?
" szerintem egyre nő az esély rá, mert a szegények egyre szegényebbek a gazdagok egyre gazdagodnak
"
Szerintem te nem tudod mit jelent igazán szegénynek lenni!
Közel vagyunk a p.-háborúhoz 2006-ban is buli volt!
A globalizáció nem mehet így tovább, lásd a világpolitikát.
Nagy az esély ha az értelmes, tanult fiatalok elkezdenek gondolkodni!Ezt teszik az orvosok, közalkalmazottak!.-jogosan!!!
Szerintem forradalom van ma is!
A valódi hatalom ellen, hogy a nép is beszáll-e az kérdéses. De az ország elnyomói valójában nemzetek fölött álló nem látható hálózatok a bankrendszeren, a multinacionális vállalatokon, a médián és a csatolt rendszereken, hitelminősítőkön, IMF-en keresztül. Ez a világhatalom a fenti négy alrendszerén keresztül, és a "demokrácián" át még kormányzatokat is ki tud mozdítani a helyükről. A megfelelő kiszolgáló kormányzatok hatalomba ültetésével.
Ezek a végsőkig kizsákmányolják az államokat, ha hagyják, kapzsiságuknak semmi nem szab határt.
Ezért viszik el a "demokráciát" az arab világba is, hogy ott is telepítsék rendszereiket, és megkezdődhessen a kifosztószivattyú.
Igen, forradalom kell és lesz is! Már az emberek rombolják a bankokat az Egyesült Államokban.
Igen, forradalom lesz, mert ez a világhatalom, világháború nélkül elfoglalta majdnem az egész bolygót és uralkodik. Elnyomorít bárkit!
Igen, ebben az értelemben forradalom készülődik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!