Mekkora az esély rá, hogy Magyarországon kitör egy Keresztény Forradalom, mint az 1979-es Iszlám Forradalom Iránban?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 15:09
2/27 anonim válasza:
na még csak az hiányozna... és ki lenne a főpapunk, Semjén?
3/27 anonim válasza:
Az a forradalom ami egy társadalom életét berendezkedését előreviszi a haladás irányába. Bármilyen vallási megmozdulás nem előrevisz hanem vissza.Irán is közelebb van a középkorhoz most mint 1970-ben.
4/27 anonim válasza:
Egy alapvető különbség van a két vallás között. Az iszlám támogatja, a keresztény elítéli a harcot. Semmi esélye egy keresztény forradalomnak.
Semjénnek meg annyi köze sincs a kereszténységhez, mint nekem Obamához. :) Ő 1 sima politikus, jó oldalra állt, de nem azért, mert keresztény.
5/27 Dymo válasza:
0,ugyan ki vívná ezt a forradalmat? messze nincs annyi hívő
6/27 anonim válasza:
Akkor egy iszlámista forradalom tör ki.
7/27 anonim válasza:
és tessék mondani, ugan milyen az a keresztény forradalom?
(a történelemben még nem volt rá példa, ezért érdekelne a milyensége...)
9/27 anonim válasza:
utolsó vagyok, jav, bocsi:
kb. annyi mintha én mennék templomba, tehát 0!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!