Mért ellenzik sokan a jobbikot?
Előttem a programjuk.
Politikai maffia uralja az országot.
Ez igaz,de m indenhol a hatalmon levő párt uralkodik.Igaz,hogy az országban uralkodik a korrupció,de ha mindenkit börtönbe csuknának,aki korrupt,kevesen lennének szabadok.Elszámolás és számonkérés? A jelenlegi jelyxzetért minden eddigi kormány és politikus felelős,ki jobban,ki kevéssé.Mindekit rács mögé küldenének?Újabb koncepciós pereket akarnak?
Az erősen túlzás,hogy a magyar mezőgazdaság 30 millió ember élelmezését tudná fedezni.Arról már nem is beszélve,hogy ennyi élelem megtermeléséhez nem elég a termőföld,igen sok pénz is kellene hozzá.(ami ugye nincs ).
A cigánysággal kapcsolatosan kíváncsi lennék,milyen megoldasi javaslatuk van?
Magyar bankot ? Miből?A privatizációt hogyan és ki tudná felülvizsgálni 18 évre visszamenőleg?A külföldi cégeket,ha jobban megadóztatnák,azonnal kivonulnának az országból.
Morvai Krisztina jelszava Magyarország a magyaroké. Kit tart magyarnak és kit nem ?
Pénz és profitközpontu helyett ember és közösségközpontu országot? Van ilyen egyáltalán valahol ?
Elképzelem,hogy MK.miniszterasszony meglátogatja pl. Csányi Sándor urat és megmagyarázza neki,hogy ne legyen profithajhászó,hanem a felesleges pénzét adja azoknak a magyar családoknak,akik szűkölködnek,és majd az Isten meghálálja neki.Akkor nem kell félnie,hogy a gazdasági válságban elveszti milliárdjainak felét.És Csányi belátja,hogy igaza van ?
Csendőrséget ? Miért? Ha annak is csak olyan jogai lennének,mint a rendőrségnek,mi értelme lenne létrehozni?
Annak idején a rendőrségnek is volt tekintélye.Ők a városokban tartották fenn a rendet,a csendőrök pedig a külterületen.Nekik nem tekintélyük volt,hanem féltek tőlük.Ha ma is úgy működnének,mint a Horthy korszakban,a mindenféle jogi szervezetek hangosan tiltakoznának.A rendőrségnek kellene megfelelő hatáskört adni,ha eljárnak a randalírozók,bűnözők ellen,nem azt kellene lesni,hogy
bántanak-e vétlen embert,vagy jogosan jártak-e el? Szerintem uis.épeszű ember nem megy oda,ahol randalíroznak.A csendőrök sem kérdezték,ki miért van a tüntetésen,( mellesleg abban az időben nem is lehetett a kormány ellen tüntetni )hanem lóhátról oszlatták a tömeget,és aki nem menekült el,kapott a kardlappal.(Nézzétek meg Jancsó filmjét,nem csak mese volt).
Az elképzelések nagyon szépek,de megvalósíthatatlanok.
Ez sem más,mint a többi párt programja: Maszlag.Legfeljebb tetszetősebb.
Elég szánalmas ez az "úgysem tehetünk semmit,inkább dögöljünk meg" típusú érvelés.
Lefordítom magyarra,hogy mit mondtál:
Tűrjük továbbra is,hogy a politikai maffia kilopja a szemünket.Nézzük végig,ahogy végleg tönkreteszik Európa nem is olyan régen még vezető mezőgazdaságát.Hagyjuk tönkremenni az összes magyar kisvállalkozót.Törődjünk bele,hogy az utcán bármikor kirabolhatnak,megkéselhetnek...egyes ki nem mondható kisebbségi népcsoportok tagjai.
Úgysem tehetünk semmit,hisz mi mind tehetségtelen,tehetetlen barmok vagyunk,még ha nem is ezt bizonyítja a történelmünk...
CSAK!
Egyébként osztom az előttem szóló véleményét.
Viktorka újabb népbutításáról van szó. Nem más, mint a Fidesz "reinkarnációja". Tudom, ez kifejezés csak már meghalt emberekkel kapcsolatban alkalmazható, a Fidesz meg még él és virágzik (SAJNOS), de valamikor nagy párt volt az MDF is, az SZDSZ is .. Másképp megfogalmazva: a Fidesz génmutaációja, a politikailag kevésbé tájékozottak és az összes bizonytalankodó MEGTÉVESZTÉSére!
Mert csalóka a név! Biztos, hogy nem az a jobbik.
Én is osztom az előttem szólók véleményét.
Viktorka újabb népbutításáról van szó. Nem más, mint a Fidesz génmutaációja, a politikailag kevésbé tájékozottak és az összes bizonytalankodó MEGTÉVESZTÉSére!
Mert a jobbik a szélsőséges elemek gyűjtőpártja. Még azt se mondanám, hogy fasiszták, mert sok régi bolsevik is odahúz.
Különösebb programjuk, elképzelésük nincs, vagdalkoznak össze vissza terjesztik a sok összeesküvés elméletet. A valós problémákat nyilvánvalóan ők is látják.
De a megoldáshoz már nincs eszük.
Nagy csalódás lesz ha majd bejutnak a parlamentbe, és ott nem fognak semmi lényegest elérni. Meg majd a leárúlózás.
A fent elhangzott indokok közül, vagyis hogy miért szavaznak az emberek a Jobbikra; egyik sem helytálló.
Ma rá kellett döbbennem, hogy miért.
A társadalom nagy részének csak valami halvány sejtése van arról, hogy milyen pártok is vannak, csak az rémlik nekik, hogy volt valami Medgyessy, aztán Gyurcsány... most pedig néhányan már azzal is tisztában vannak, hogy valami liba lett a miniszterelnök.
Ma megkérdeztem valakit, hogy "Melyik pártra fogsz szavazni az EP-n?" Erre azt válaszolta az illető, hogy "A Fideszre, illetve most már tudom van ez az új nevük, hogy Jobbik"
Az emberek azt hiszik, hogy mivel az Fidesz jobb oldali, ezért a Jobbik elnevezés nem tulajdonnév, hanem a politikai beállítottság megnevezése. Jobb oldal = Jobbik
Vagyis sokan, akik "Jobbikosok", valójában Fideszesek, akik a Jobbik plakátjait látva azt hiszik, hogy a Fidesz tette ki azokat.
Az MSZP legújabb elkeseredett kampánya, ahol valami 8 általánost végzett buta szőke (bocs fekete) modell mellé van ez írva: "Én nem szavazok a jobb oldalra, mert ők támogatják a szélsőségeseket." se segíti a pártok megértését, az MSZP megint csak ködösít. Mi az, hogy támogatják a szélsőségeseket? Ez hihetetlen... a romák a Fideszre szavaznak, a Jobbikot utálják, ez azért elárul valamit a két párt abszolút külön álló programjáról.
(Ez a plakát meg valami hihetetlen, nem hittem a szemeimnek, amikor megláttam. Ezt végső elkeseredésükben találhatták ki az MSZP-sek, amikor meglátták a legfrissebb felmérések eredményét.)
Aki mindet lepontozza annak üzenem : Baszkulád szájba,a tetves qurva @nyád.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!