Csak én emlékszem úgy, hogy a Fidesz kevés ígéreteinek az egyike az volt, hogy megemelik a családi pótlékot, és a gyes-t, amit a "büdös-rabló" szocik befagyasztottak?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:11
Nem a gyedröl stb. van itt szó hanem ha valaki nem tud eltartani egy gyereket az ne vállaljon mert csak a gyerek sinylödi meg.
A bkv-t pedig nem kell fizetni!Most őszintén mire fizetsz?Télen besik a hó meg kiszakad a busz kereke stb.Ma aki fizet a bkvért az a saját halálát fizeti mert bármikor ott maradhat.Amúgy pedig igen igazam van mert kb az emberek 90%.-a még 2 megállót is busszal tesz meg
Figyelj ide a hitelesekröl meg annyit hogy a forint alapos hitelesek még mindig többet fizetnek mint a svájci frankosok.A svájci frankosok több mint fele minden szarra felvette a hitelt (Tv,kocsi,stb stb.) és nem gondolkoztak.Persze ha most 2Ft lenne egy svájci frank nem hiszem hogy ennyien jajongnának hogy mennyi a frank árfolyama.Szerződésben benne volt minden!Vállalta?Vállalta!Akkor meg nehogy már nekik álljon feljebb
Kedves hű mszps!
Egyáltalán nem arról van szó, h ha nincs szocpol, nem szülünk. De ha megkérdezed a kedves szüleidet, vagy a körülötted lévőket, akkor megtudod, miből van lakásuk, házuk. Ha az elmúlt soksok X évben járt, akkor járjon most is. Ha te arra vársz, h akkor vállalj amikor el tudod tartani, bele is őszülhetsz, kivéve ha politikus vagy, mert akkor van miből. Én a biológiai órámra hallgattam és nem a zsebemre, élünk, boldogan albérletben, sőt elég jó fizuval jöttem el gyesre, DE! 2 elég jó fizuból sem lehet házat venni hipphopp, ha csak az ősök nem támogatnak meg, amiből én nem kértem, mert ők dolgoztak meg érte, élvezzék ők a gyümölcsét.Hozzáteszem ők is szocpolból építették a családi házukat. Igenis hiányzik a zsebemből az a 2,4milla, ami eddig elég sok mindenkinek JÁRT.
Tudod akkor azt a házat sem te veszed a gyerek.Tehát akkor végülis a gyerek tesz alád fedelet.
Na látod ha nem albérletben potyáznál hanem forint hiteles lakásban akkor kb annyi a hiteled mint egy jobb albérlet és 20év múlva tied.
Anyám,Apám sem gazdag mégis felneveltek engem + 2 tesómat és nem sírtak a szocpolért mert nem azért szült anyám hogy pénze/lakása legyen.És képzeld én sem azért fogok gyereket csinálni.Ma már divat fröcsögni hogy nem lehet gyereket nevelni holott ismerősömék 140000Ftból 3an (anya+apa+gyerek) simán megélnek és nem putri lakásban laknak igaz 90négyzetméter nem 400 de akkor is szép,jó és modern.Amúgy pl én meg a barátnőm is összeköltöztünk egy éve és vettünk hitelre egy 80négyzetméteres lakást 7,9 millió forintért forint alapon és 13év múlva a miénk a lakás és havi 52317Ft-ot fizetünk havonta és egy gyereket is betudnánk vállalni de 19évesen még korai.Amúgy mi ketten keresünk 156184Ftot.
Egyrészt nem látott még olyan kormányt a világ, ami minden szavát betartotta.
Másrészt változnak az idők és a jelen gazdasági helyzetben bizonyos kényszerű lépéseket meg kell tenni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy helyesek vagy idővel beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.
Harmadrészt a rendszerváltás óta Magyarországon kétpárti parlamenti váltógazdálkodás folyik. Tehát egy választás nem arról szól, hogy "most megválasztjuk a tutit", hanem amelyik a kisebbik rossznak tűnik.
Negyedrészt mindig a másik a hülye alapon működik a magyar parlament és kormányzás.
Természetesen nem megvalósítható, de elméleti síkon kíváncsi lennék, hogy ha lenne 2 egyforma Magyarország, akkor mi lenne az eredménye, ha mindkét párt egyszerre "dolgozna".
A szavazókat kár szidni, mert sokak szerint aki a kormánypártra szavaz, az azért köcsög, aki az ellenzékre, az azért, aki pedig nem megy el szavazni, az nem hazafi és a legköcsögebb.
Na itt tegyél igazságot.
Azért van ez az ország a jelenlegi helyzetben, mert itt senki másnak - se kis, se nagy embernek - nincs jobb dolga az elmúlt 20 évben, csak hogy a másikat baszogassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!