Mikorra fog az allamadossag ujra a 2002-es szintre lecsokkenni?
Szia!
Ha a válaszadókat rögtön letámadod és rágalmazással gyanusítod, akkor nem hiszem, hogy valójában érdekel is téged amit kérdezel..:)
Az "ijen" szó pedig ly-al írandó.
Te aztán biztosan tudod kérdező,hogy csak egyszerű rágalmazás volt-e vagy igaz..
Ejj..ez a narancsköd.
Az elmúlt 20 év teljesítményét látva soha.
Ökörköri
Kikerem magamnak ezt az agyatlan fidesznyikot.kerek egy linket errol az autopalya dologrol vagy neveket akiket etartoztattak vagy valami konkret bizonyitekot es bizonyitek alatt nem egy nepszabadsag cikket ertek.Addig nekem ez csak ragalmazas marad.Amugy ha van is ilyen akkor mar az a felhasznalo kellett volna szolgaltatnia aki kezdte ezt az egesz alaptalan ragalmazas dolgot.Bizonyitekot varok tovabbra is es addig johettek barmivel en nem fogom elhinni es ha az a dolog sert masokat akkor az ragalmazasnak szamit akar elfogadjatok akar nem.
Szeretem mert a kerdesemre meg senki nem adott erdemi valaszt csak ilyen olcso sertegetesekkel jott mindenki.Valaszokat varok a kerdesemre vegre.Aki nem tud az ne irjon.
Ha figyelemmel kísérted volna a napi politikát,amikor beléptünk az EU-ba,akkor tudnád,hogy igaz,amit az autópálya építéssel kapcsolatban írtam.
Az MSZP sem vette bele,de Orbán feljelentett az EU-nál a kormányt,és szerepeltetni kellett az államháztartás kiadásai között. Emiatt megnőtt az államháztartási hiány. Amikor itthon szemére hányták Orbánnak,hogy a Fidesz sem vette bele az autópálya építés költségét,akkor Orbán azt válaszolta,hogy nekik nem is kellett,mert akkor még nem voltunk az EU-tagja.
Ha van időd és türelmed,akkor a neten biztosan találsz erről linket. Nekem erre sem időm sem kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!