Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fidesz meg mindig nepszeru?

A fidesz meg mindig nepszeru?

Figyelt kérdés
A Nezopont intezet legujjebb felmerese szerint igen.Ha most tartanak a valasztasokat a fidesznek ugyanugy ketharmada lenne a valasztasokon.A politikusokat megoszto kerdesekben a kozvelemeny egyhanguan a fidesz mogott all.
2011. aug. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom, hogy nagyon jól kormányoz a FIDESZ!!!
2011. szept. 1. 07:32
 52/60 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem népszerű, csak egyszerűen nincs jobb.
2011. szept. 2. 13:36
 53/60 A kérdező kommentje:
Attol hogy nincs jobb attol a fidesz meg nepszeru marad hisz az emberek a Fideszen kivul nem latnak alternativat a partokban.
2011. szept. 2. 13:55
 54/60 anonim ***** válasza:
58%
A sok zsidesz fanatistának lehet,hogy az,de én meg azt kívánom,hogy rohadjon meg az összes!
2011. szept. 2. 20:11
 55/60 anonim ***** válasza:
87%
Olyan párt hogy zsidesz nincs. Vagy lemaradtam valamiről ma, mert most értem haza Ausztriából. Persze lehet elírás is.............................
2011. szept. 2. 22:10
 56/60 anonim ***** válasza:
Nézd, végülis az is népszerűség ha valakit mindenki utál.
2011. szept. 3. 00:53
 57/60 anonim ***** válasza:

"Hát igen. Medián: 51%, Ipsos: 49%, Tárki: 53%.

Na, jöhetnek az értetlenkedő megjegyzések arról, hogy hazudnak a fideszbérenc közvéleménykutatók, meg milyen csúnya dolog, hogy csak 1000 embert kérdeztek meg :))))"

Ha ezer embert kérdeztek meg és 50% körüli arányok jöttek ki akkor kellett találniuk 500 olyan embert aki szereti a fideszt. Jól következtetek? Akkor viszont ezek az adatok hamisak. Ugyanis az egész országban nincs annyi.

2011. szept. 3. 00:57
 58/60 anonim ***** válasza:

"Olyan párt hogy zsidesz nincs. Vagy lemaradtam valamiről ma, mert most értem haza Ausztriából. Persze lehet elírás is......"

Mostmár legalább tudjuk hogy hívják a kocsmát kolopelééknél a sarkon.

2011. szept. 3. 01:02
 59/60 A kérdező kommentje:
Azert f helyett zs az nem hiszem hogy eliras.Szegyelje magat aki ilyen alnok sunnyi modon reagal a dolgokra.Valaki eszrevette mar hogy valahogy mindig a jobbik hozza elo a zsidokat,ha ok nem lennenek talan tudomast sem vennenk roluk de ok fojton a zsidokrol beszelnek.
2011. szept. 3. 12:51
 60/60 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem elírás, csak kezdenek nagyon irritálni ezek a tanulatlan senkik, akik a zsidózáson és a cigányozáson kívül nem értenek semmi máshoz. Te pedig, kedves 58 % - os, fogd vissza magad. Valószínűleg újra elindítom a sikeres vállalkozóknak szóló blogomat, ami volt már egyszer, csak megszüntettem bizonyos okoknál fogva. Ha persze te is közéjük tartozol, csak élvezed hogy kötözködsz velem, várlak majd szeretettel.
2011. szept. 3. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!