Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fidesz meg mindig nepszeru?

A fidesz meg mindig nepszeru?

Figyelt kérdés
A Nezopont intezet legujjebb felmerese szerint igen.Ha most tartanak a valasztasokat a fidesznek ugyanugy ketharmada lenne a valasztasokon.A politikusokat megoszto kerdesekben a kozvelemeny egyhanguan a fidesz mogott all.
2011. aug. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
39%

ma 00:32

Nem érted, hogy rajtatok, frusztrált szocikon kívül senkit sem érdekel, hogy a teljes népességen belül hány % szavaz a Fideszre?

Amúgy ha a teljes népességet nézzük, akkor a szocik 12% körüli aránya micsoda? Az új többség? :))))

2011. aug. 23. 00:37
 12/60 anonim ***** válasza:
84%

LoL.

Tipikus fideszes gondolkodás. HA valaki nem fideszes akkor máris szoci.

2011. aug. 23. 00:48
 13/60 anonim ***** válasza:
42%
Akár újra meg lehet a Fidesz két harmados többsége. Attól hogy itt a gy.k. - n pár jobbikos fejenként 100 regisztrációval nyomul, hogy azt a látszatot keltsék hogy ők milyen sokan vannak, inkább nevetséges. Szocik meg már csak elvétve vannak, a nyugdíjasok, idős emberek nem biztos hogy tudják a számítógépet kezelni. Az lmp meg nem akarja magát itt is leégetni.
2011. aug. 23. 01:09
 14/60 anonim ***** válasza:
89%

00:37

"senkit sem érdekel, hogy a teljes népességen belül hány % szavaz a Fideszre"

Ezt mondjuk nem csodálom. Mert ha érdekelne, akkor kiderülne, hogy nagyon kevés... Így hát INKÁBB nem érdekel.

Valóban, csak a népességnek kb 25%-a szavazott a Fideszre. Csak az a baj, hogy a többi 75% nem vette a fáradságot, hogy elmenjen szavazni - na ennek meg itt van az eredménye.

Örök tanulság, hogy igenis el kell menni a szavazófülkébe, és szavazni kell, különben 4 évig tépheted a szádat, hogy jaj milyen kormány van, én nem is ezt akartam... Ha nem akarod, akkor TEGYÉL ELLENE!

Teljesen felesleges azon sz@rakodni, hogy miért is van 2/3-a a Fidesznek. Igen, ilyen torz a választási rendszerünk... Na és? Ha most itt nyavalyogtok akkor jobb lesz valami? Nem ilyenkor kell nyavalyogni, hanem a kiírt választás napján kell fölemelni a seggecskéteket!

Pedro

2011. aug. 23. 01:11
 15/60 anonim ***** válasza:
67%
Ez az Pedro barátom, csak határozottan és tárgyilagosan! Hogy lehet az, hogy Fideszes létemre valahogy veled sok mindenben egyetértek? Aki nem megy el szavazni, az valóban ne reklamáljon, joga nincs hozzá, mivel senkit nem is választott. Mint már említettem máskor, kötelezővé tenném a szavazást, kiegészítve egy tartózkodom rubrikával, és aki nem megy el ennek ellenére sem, azt pénzbírsággal sújtanám. Aki itt él, tegyen meg annyit, hogy 4 évben egyszer elmegy választani miniszterelnököt és egyúttal kormányt is, ez a minimum.
2011. aug. 23. 01:30
 16/60 anonim ***** válasza:
87%

kolopele

Szerintem úgy lehet, hogy normális embernek van egy normális értékrendje. Ez az ami igazán fontos, és ha ez kb. egyforma, akkor az már tulajdonképpen részletkérdés, hogy te hogyan látod, vagy én hogyan látom egy konkrét dologra a megoldást - biztos vagyok benne, hogy te sem valami korrupt, vagy hazug módját találnád meg, mint ahogy én sem. Tudom, hogy téged is felháborítana ugyanaz, mint ami engem.

Ezek után (ha nem haragszol érte) nem tudlak utálni azért, mert te máshogy látod az adórendszer hatásait, mint én, vagy mert te támogatod a ... tervet, én meg nem. (a pontok helyére bármi.......)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

És igen, ebben a konkrét kérdésben pontosan erről van szó, hogy ha valaki négy évenként egyetlen egy napot nem képes arra áldozni, hogy a saját (és mellesleg az ország) sorsáról döntsön, az utána ne siránkozzon, hogy milyen rossz neki. Akármelyik párttal szimpatizál, tessék elmenni és szavazni! Megdöbbentően kevesen voltak választani, és nem igaz, hogy az embereket ennyire nem érdekli a saját sorsuk, hiszen a választások UTÁN meg mindig azt hallom, hogy siránkoznak, hogy most aztán milyen rossz nekik... Hát ha valóban rossz, akkor legközelebb szavazni kell arra, ami szerintük nem annyira rossz.

2011. aug. 23. 01:52
 17/60 anonim ***** válasza:
64%

Hát igen, már szenilis is vagyok - aláírni meg elfelejtettem :-)

Pedro

2011. aug. 23. 01:54
 18/60 anonim ***** válasza:
60%
Csak azzal, hogy mindenki menyen szavaznival az a gond, mi van ha egyiket se támogatják. A többség független. HA lenne egy "egyik sem" tégla és az kapná a többséget akkor ki fog nyerni? Mert az egységes (értsd úgy, hogy csak egy valamit támogat pl fidesz mszp független) többség egyiket se akarja.
2011. aug. 23. 02:06
 19/60 anonim ***** válasza:
64%

Így van. Legtöbbünk már régen kiábrándult az MSZP-ből, a FIDESZ most járatja le magát éppen (pl. műszakpótlék elvonás). Kire is szavazzak akkor?

LMP, Jobbik? Egyikre sem. Még van idő gondolkodni, meg kivárni mi lesz a FIDESZ programból, de szavazni mindenképp elmegyek majd, csak még nem tudom kire.

2011. aug. 23. 05:26
 20/60 anonim ***** válasza:
18%

Csak ennyit mondok:

Sokáig éljen Orbán Viktor a FIDESZ pártelnöke, Magyarország miniszterelnöke!!!

2011. aug. 23. 05:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!