Mivel jobb mint az MSZP idejében?
Jobb az adórendszer, megállt az eladósodás, gazdasági növekedés van, szigorúbbak lettek a büntetőtörvények, meg fog kezdődni a kamu rokkantnyugdíjak felülvizsgálata stb.
Míg 2008-ban az akkori válság idején Magyarország volt a leggyengébb láncszem, gyakorlatilag Izland után a következő bedőlő ország, addig most Magyarország pénzügyi szempontból teljesen stabil, miközben a fél Unió dülöngél körülöttünk.
Ezek tények, amelyek függetlenek az ellenzék vinnyogásától.
"Jobb az adórendszer"
Az egykulcsos adórendszerrel kb. 500 milliárdos hiány keletkezett a költségvetésben.
"megállt az eladósodás"
Ne röhögtess már. A fenti példa is mutatja, hogy nem állt meg. Szerintem te arra gondolsz, hogy az ellopott nyugdíjpénzek FELÉBŐL kifizettek pár százaléknyi államadósságot. Ne kérdezd, hogy hova tűnt a nyugdíjpénzek maradék 1500 milliárd forint ;)
"gazdasági növekedés van"
Ja, úgy volt, hogy lesz, aztán végülis kiderült, hogy mégse akkora, amekkorára számítani lehetett. Az ok: Az elbaltázott gazdasági rendszer.
"szigorúbbak lettek a büntetőtörvények"
Nos ezt nem tudom, viszont azt látom, hogy nem csökkent a bűnözés, márpedig ha szgorúbban büntetnének, akkor az szvsz. csökkenne a bűnesetek száma.
"meg fog kezdődni a kamu rokkantnyugdíjak felülvizsgálata"
Történetesen ez az egyetlen, aminek lehet örülni, meg annak, hogy szívatják a szcientológiai egyházat.
"Míg 2008-ban az akkori válság idején Magyarország volt a leggyengébb láncszem, gyakorlatilag Izland után a következő bedőlő ország, addig most Magyarország pénzügyi szempontból teljesen stabil, miközben a fél Unió dülöngél körülöttünk. "
Ez ám a narancsköd, méghogy dülöngél Európa körülöttünk, azt a rohadt :D Hát jobb ha tudod, hogy a Bajnai kormány húzta ki az országot a sz.rból, ráadásul Orbánék a MOL részvényeket abból a megmaradt IMF hitelből vették meg, amit Bajnaiék hagytak felhasználatlanul.
Nos, ezek a tények, nekem elhiheted :)
tibor, majd ha idősebb leszel meglátod az összefüggéseket.
azért, mert ezek a savazó lapok 90%-ban erősen baloldaliak, illetve liberálisak.
"tibor, majd ha idősebb leszel meglátod az összefüggéseket.
azért, mert ezek a savazó lapok 90%-ban erősen baloldaliak, illetve liberálisak."
én ezt nagyon jól tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!