Hogyan léphetnék kapcsolatban Orbán Viktorral?
Köszönöm szépen a választ, ez rendkívül érdekes, hogy amit írunk panaszt egyéb helyre, pl. a főigazgatónak, valójában el sem jut a címzettig.
Ez közintézményekre, pl. kórházakra is igaz lehet?
Először is gyere össze vele, legyen ő a barátod, aztán álljatok egymás mellé, és máris léphettek kapcsolatban Orbán Viktorral. A helyszín nincs megkötve, csak vigyázzatok azért szakadék szélétől egy lépésre ne csináljátok ezt, bármennyire is kapcsolatban akarsz lépni. :)
Üdv
Ha adós jellegű jogi kérdés, akkor az APEH-tól (NAV) kérhetsz állásfoglalást. Ők szoktak emailre is válaszolni, bár nem túl gyorsan. Egyébként pedig rengeteg hiba (és ködösítés) van az új törvényekben, amiket nem a jogalkotók vesznek észre, hanem a hétköznapi ügyvédek. Esetleg vesd fel jogi fórumokon, hátha feljebb jut.
Szerintem OV-tól kérni jogi "tanácsadást" naivitás. :-)
Én legszívesebben csak távkapcsolatot tudnék elképzelni köztem és Orbán(c) között!
Küldenék neki egy villámgyors golyót a két szeme közé, jóó messziről!!
Köszönöm a válaszokat, 10:10 - es hasznos volt nagyon!
A SETI magyar nyelven megtalálható valahol? Van középfokom angolból is de már képtelen lennék főleg egy jogi témájú oldalt lefordítani.
Küldd el még egyszer, de írd utánna ezt a mondatot:
"...minél előbb válaszolsz, annál előbb megtudod, hová rejtettem a bombát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!