Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fel tudnál sorolni öt-öt...

Fel tudnál sorolni öt-öt intézkedést, ami jó és ami rossz a Fidesznél, ill az MSZP-nél?

Figyelt kérdés
Tehát: 5 rossz és 5 jó intézkedés a Fidesz részéről és ugyanígy az MSZP részéről.
2011. aug. 6. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk.
2011. aug. 9. 09:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért még egy dolgot megjegyeznék. Amit írtam, saját kútfőből (de nem vízfejből ;) írtam, nem Wikipédiáztam...

Az, hogy a kulturális szolgáltatás manapság a béka feneke alatt van, szintén egyet értünk.

Azért felhívnám egy dologra a figyelmed: mostanában a médiafogyasztás egyre inkább afelé tolódik, hogy az emberek megkívánják az adók specifikálódását, vagyis hogy egy adó beszélgetős vagy zenei legyen - sőt tovább lépve ezen, már a zenei stílust is. Ugyanez van a politikai nézetekkel is. Persze kellene a közszolgálati, ahol ezerrel megy a patikamérleg, ahol piactól függetlenül szolgáltatják az ÉRTÉKET, stb.

És meg kellene adni az összes oldalnak.... a lehetőséget az önkifejezésre.

Mindezen túl szavatolni kéne többek között a médiahatóság elfogulatlan működését...

2011. aug. 9. 10:21
 13/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 07:06

A két "nagy" pártra voltam kíváncsi úgy összességében, országosan. A Fidesz és az MSZP szavazók között megy állandóan a "harc", az LMP nem nagyon játszik még szerintem, bár tény, hogy egyre inkább feltörekvő.

2011. aug. 9. 18:44
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem az MSZP az egyáltalán nem nagy párt és az LMP az főleg nem
2011. aug. 9. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező:

Két dologban is igazad van. Az LMP nem játszik - DOLGOZIK.

(Bár a többi is így tenne!)

És valóban: egyre inkább feltörekvő. :)

Az, hogy keveset hallani róla, az nem csoda: a Fidesz kezében van az egész média (amelyik meg nincs afelett Damoklész kardja lóg)

Ha utána nézel a statisztikáknak, hogy egy főre leszámítva melyik párt a legaktívabb, meg fogsz lepődni - nem az MSZP. És az is egy érdekes kérdés, hogy melyik kiabál be a legkevesebbszer.

2011. aug. 10. 06:43
 16/19 A kérdező kommentje:

"szerintem az MSZP az egyáltalán nem nagy párt és az LMP az főleg nem" - Lehet, h. igazad van, de én legtöbbször arról olvasok, hogy vagy a Fideszt szidják vagy az MSZP-t.

Amúgy én az LMP-re szavaztam jobb híján, de díjazom, hogy - amint írtam - feltörekvők, de azért érthető okokból én tartok tőlük, hiszen sok évvel ezelőtt a Fidesz is ilyen fiatal, feltörekvő, aktív pártként indult (benne is van a nevében). De az esély azért az LMP-seknek is megadatott, hogy bizonyítsanak

Második körben szégyen, nem szégyen, de nem mentem el szavazni. Bár ne így tettem volna... Még mindig jobb lenne. Talán...

2011. aug. 10. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező: "talán"... Hmmm, Garantálom!!!

Egyébként, nem csak hogy jobb lenne, de sokkal jobb is.

Azért nem hallasz sokat az LMP munkájáról, mert rengeteg előterjesztést a fidesz napirendre sem enged, szinte mindent gondolkodás nélkül lesöpörnek az asztalról. Végül is érthető, nehogy már elérjen valamit a konkurencia... Ha már ők hülyék, nehogy már mások "okosak lehessenek"!

Javaslom hogy rendszeresen tájékozódj az LMP honlapján!

lehetmas.hu

2011. aug. 15. 22:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. aug. 16. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Szívesen.

...Az is egy lehetőség, hogy feliratkozol a hírlevélre.

Egy tipikus eset:

[link]

2011. aug. 17. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!