Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A szocializmusban engedték az...

A szocializmusban engedték az embereknek a "magyar öntudatot"?

Figyelt kérdés

Egyre több nacionalista embert látok. Magyaros pólókban, rovás írásos pólókban, meg nemzeti színekben.

A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?

2011. júl. 20. 09:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Foxxy, én is szeretem a hazámat, a harcos történelmünket, és nincs baj a külsőségekkel. Régen még Kárpátiát is hallgattam. De ne én legyek lecigányozva és zsidózva magyar létemre, csak mert más véleményen vagyok az illetővel.
2011. júl. 20. 13:31
 22/31 Foxyy ***** válasza:
34%

13:31 -> én most csak saját véleményt mondhatok, de engem személy szerint nem érdekel valakinek a párthovatartozása, hogyha szereti a hazáját, azt általában szimpatikus embernek tartom.

viszont én azt nem szeretem, hogyha jön a turbómagyarozás meg a fasisztázás, csak mert valaki magyar jelképeket hord és jobbikos, vagy csak szimplán hazaszerető. azért támadják sokan a liberálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden hazaszerető embert, mert nekik már mindenki fasiszta és ellenség.

2011. júl. 20. 13:46
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Foxyy - igazad van.
2011. júl. 20. 16:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?"

Nem lehetett. Nem engedték

2011. júl. 21. 06:38
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"a sztálin, lenin, vörös csillagos pólók nem zavarnak? "

de, azok is zavarnak

2011. júl. 21. 06:39
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"azért támadják sokan a liberálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden hazaszerető embert, mert nekik már mindenki fasiszta és ellenség."

azért támadják sokan a nemzeti radikálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden embert, aki nem úgy hirdeti a magyarságát, mint ők, nem velük ért egyet. Nekik már mindenki liberális, komcsi, zsidó, cigány, antimagyar.

2011. júl. 21. 06:44
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nagyon igazad van.
2011. júl. 21. 07:51
 28/31 anonim válasza:
lehet hogy ezt roszkor kérdezem,de mi az a antimagyar??
2011. júl. 23. 13:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Antimagyar=reálisan látja a dolgokat, nem jobbikos, nem rasszista, nem hisz a turulsámán ősvallásban, legalábbis azok szerint aki antimagyarozik
2011. júl. 23. 15:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem nacionalisták, hanem hazaszerető emberek. A szocializmusban eltették láb alól az ilyeneket.
2011. júl. 26. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!