A szocializmusban engedték az embereknek a "magyar öntudatot"?
Egyre több nacionalista embert látok. Magyaros pólókban, rovás írásos pólókban, meg nemzeti színekben.
A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?
13:31 -> én most csak saját véleményt mondhatok, de engem személy szerint nem érdekel valakinek a párthovatartozása, hogyha szereti a hazáját, azt általában szimpatikus embernek tartom.
viszont én azt nem szeretem, hogyha jön a turbómagyarozás meg a fasisztázás, csak mert valaki magyar jelképeket hord és jobbikos, vagy csak szimplán hazaszerető. azért támadják sokan a liberálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden hazaszerető embert, mert nekik már mindenki fasiszta és ellenség.
"A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?"
Nem lehetett. Nem engedték
"a sztálin, lenin, vörös csillagos pólók nem zavarnak? "
de, azok is zavarnak
"azért támadják sokan a liberálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden hazaszerető embert, mert nekik már mindenki fasiszta és ellenség."
azért támadják sokan a nemzeti radikálisokat, mert általában ők azok, akik egy kalap alá vesznek minden embert, aki nem úgy hirdeti a magyarságát, mint ők, nem velük ért egyet. Nekik már mindenki liberális, komcsi, zsidó, cigány, antimagyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!