Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A szocializmusban engedték az...

A szocializmusban engedték az embereknek a "magyar öntudatot"?

Figyelt kérdés

Egyre több nacionalista embert látok. Magyaros pólókban, rovás írásos pólókban, meg nemzeti színekben.

A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?

2011. júl. 20. 09:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

Akkoriban senki nem hordott vörös csillagos pólót sem. Senkinek nem volt igénye arra,hogy így mutogassa a magyarságát. Ahogy előttem írták,arra voltunk büszkék,amit a magyar honfitársaink tettek. Az Aranycsapatra, az olimpiai aranyérmekre, Rubik Ernőre stb.

A cigányok pedig mind dolgoztak,és nem segélyből éltek. Ez csak a rendszerváltás utáni munkanélküliség következménye.

2011. júl. 20. 10:23
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

"ha ezek a pólók ennyire zavarnak embereket, a sztálin, lenin, vörös csillagos pólók nem zavarnak? engem igen."

Imádom, amikor felhoznak valami olyat, ami nem is téma. Olyan érzésem van, mintha azt hinnéd, hogy kétféle ember él Magyarországon: a nagy magyar öntudattal rendelkező turbómagyar, meg a kommunistafasisztazsidóbérencantimagyar, pedig ez nem így van. Engem zavarnak azok a pólók is, de itt nem az a téma. Ha annyira zavar, nyiss róla külön topicot.

2011. júl. 20. 10:24
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
amúgy elárulom nektek, hogy aki az atom magyaros pólókat hordja, annak is vajmi fogalma van dolgokról. aki komolyan gondolkodik és akár ilyen, akár olyan felfogása van, azon külsőleg nem látod meg. amelyik kutya ugat, az nem harap...én sem hordok ilyen magyaros pólókat, mert gyerekes. mindig az a lényeg ki vagy belül, milyen emberi értékeid vannak, s mit tudsz felmutatni, értéket hagyni magad mögött a világban.
2011. júl. 20. 10:24
 14/31 anonim ***** válasza:
46%
amúgy meg ha nem olvastad volna el, a kérdésben ott a póló taglalása is. fail
2011. júl. 20. 10:26
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
de nem a vörös csillagos meg lenines pólóé, én arra gondoltam.
2011. júl. 20. 10:38
 16/31 anonim ***** válasza:
16%

"Bocsánat, de antimagyar vagyok azért, mert nem használok olyan írást, ami évszázadokkal ezelőtt kiment a divatból, nem hordok tarsolylemezt, amit a honfoglalás óta nem használnak, nem vagyok hajlandó bőszárú gatyát meg parasztruhát hordani?"

Igen az vagy! Költözz külhonba!

2011. júl. 20. 11:39
 17/31 anonim ***** válasza:
58%

"a rendőrségnek volt tekintélye"

Igen, főleg mikor jött érted a fekete autó.

2011. júl. 20. 12:46
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus jobbikos, "turbómagyar" gondolkodás : aki nincs velük, de ugyanúgy szereti a hazáját, az máris cigány vagy ballibcsi. Gratulálok.
2011. júl. 20. 13:01
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem engedték. Apu mondta, hogy még Nagymagyarországos térképet sem lehetett mutogatni.
2011. júl. 20. 13:14
 20/31 Foxyy ***** válasza:
20%

elegem van már ebből a turbómagyarozásból, nem csodálom h erre már a turbócigány a válasz.

miért ne hordhatna valaki árpád-sávos karkötőt, nagymagyarországos pólót, miért ne tanulhatná meg a rovásírást és a székely himnuszt? miért kell rögtön azt gondolni h ez az ember egy műveletlen turbómagyar f@sz? van aki a külsőségekben is szereti kifejezni h ő magyar. sajnos összekeveritek őket azokkal, akiknek ezek a dolgok tényleg csak a külsőségekben nyilvánulnak meg, pedig ha körülnéztek, láthatjátok h nem mindenki "hülyenácifasiszta" aki magyar jelképeket hord.

az meg, aki azért ábrándult ki a magyar kultúrából, meg a magyar történelemből, mert neki unszimpatikusak a turbómagyarok, a butaság legalsóbb fokán áll. még az mszp-s rokonaimat is érdekli a magyar kultúra, pedig ők tényleg nem kedvelik a "fasisztákat".

2011. júl. 20. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!