A szocializmusban engedték az embereknek a "magyar öntudatot"?
Egyre több nacionalista embert látok. Magyaros pólókban, rovás írásos pólókban, meg nemzeti színekben.
A szocializmusban lehetett ilyen embereket látni, v agy egyáltalán nem engedtek ilyeneket?
Akkoriban senki nem hordott vörös csillagos pólót sem. Senkinek nem volt igénye arra,hogy így mutogassa a magyarságát. Ahogy előttem írták,arra voltunk büszkék,amit a magyar honfitársaink tettek. Az Aranycsapatra, az olimpiai aranyérmekre, Rubik Ernőre stb.
A cigányok pedig mind dolgoztak,és nem segélyből éltek. Ez csak a rendszerváltás utáni munkanélküliség következménye.
"ha ezek a pólók ennyire zavarnak embereket, a sztálin, lenin, vörös csillagos pólók nem zavarnak? engem igen."
Imádom, amikor felhoznak valami olyat, ami nem is téma. Olyan érzésem van, mintha azt hinnéd, hogy kétféle ember él Magyarországon: a nagy magyar öntudattal rendelkező turbómagyar, meg a kommunistafasisztazsidóbérencantimagyar, pedig ez nem így van. Engem zavarnak azok a pólók is, de itt nem az a téma. Ha annyira zavar, nyiss róla külön topicot.
"Bocsánat, de antimagyar vagyok azért, mert nem használok olyan írást, ami évszázadokkal ezelőtt kiment a divatból, nem hordok tarsolylemezt, amit a honfoglalás óta nem használnak, nem vagyok hajlandó bőszárú gatyát meg parasztruhát hordani?"
Igen az vagy! Költözz külhonba!
"a rendőrségnek volt tekintélye"
Igen, főleg mikor jött érted a fekete autó.
elegem van már ebből a turbómagyarozásból, nem csodálom h erre már a turbócigány a válasz.
miért ne hordhatna valaki árpád-sávos karkötőt, nagymagyarországos pólót, miért ne tanulhatná meg a rovásírást és a székely himnuszt? miért kell rögtön azt gondolni h ez az ember egy műveletlen turbómagyar f@sz? van aki a külsőségekben is szereti kifejezni h ő magyar. sajnos összekeveritek őket azokkal, akiknek ezek a dolgok tényleg csak a külsőségekben nyilvánulnak meg, pedig ha körülnéztek, láthatjátok h nem mindenki "hülyenácifasiszta" aki magyar jelképeket hord.
az meg, aki azért ábrándult ki a magyar kultúrából, meg a magyar történelemből, mert neki unszimpatikusak a turbómagyarok, a butaság legalsóbb fokán áll. még az mszp-s rokonaimat is érdekli a magyar kultúra, pedig ők tényleg nem kedvelik a "fasisztákat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!