Mikortól változhat a GYED?
Mikortól várható a gyed változás?Van valami konkrét dátum?
idén még bekavarhat?
vagy igaz a 2010 május 1-e i "határidő"?
Ebbe kapaszkodom most:
"Most először jelölte meg a kormány, mikortól lépnének hatályba a gyermekgondozási díjjal kapcsolatos megszorítások. A dátum: 2010. május elseje, az addig születők után még a jelenlegi feltételek mellett lehet igénybe venni a gyedet – jelentette ki Szűcs Erika szociális miniszter egy hétfői sajtóbeszélgetésen. A szaktárca vezetője a Heti Válasz Online kérdésére azt felelte, tiszteletben tartják az Alkotmánybíróság által korábban előírt 300 napos felkészülési határidőt a családtámogatások átalakítására."
Lehet hamarabb is bevezetik?2 hónapos terhes vagyok...éppen lesz 180 nap biztosításom szülés előtt.
November közepén szülök:)
Köszi előre is a segítséget!
köszönöm!én is így gondolom:)
de azért félek
A már megfogant gyermekekre nem hatályosítható!!!
Nem kell aggódni, te még a jelen rendszer szerint fogsz részesedni a járulékokból.
pont ezen agyaltam én is, mert valószínű sok abortusz lenne, főleg aki a lóvé miatt szül.....
én mindenképp megszülöm a babánkat, mert ő az életünk, csak sokkal sokkal nehezebb körülmények között fog felnőni, mint a 2 évben gyedben részesülő babák
kedves utolsó!
félreérted, de sokan számítanak arraz összegre.
és én nagyon is tartok tőle, hogy nem lesz elég a 180 nap bizosításom és nem lesz mit ennünk ha nm kapok gyedet
mert ha ezt most bevezetik még a párezer forintos gyes sem fog járni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!