Mi alapján szavaztál 2010 tavaszán?
Elolvastam a pártok programját, a Jobbiknak tetszene, egy pár fatális hülyeségtől eltekintve, de rossz a marketingjük, és agresszívek, a Fidesznek nem volt semmije, csak egy vezető aki olyan kis erőszakos mint egy japán kakas, és hatalommániás (olyan kis Hitler szerű), mszp, csak ha már köztük és a fidesz között kell választani akkor szavazok rájuk, maradt az LMP- de mostanában bennük is csalódtam, pedig nem lenne rossz az irány.
Éreztem, hogy ha a Fidesz nyer, nekünk végünk, és igazam lett (női megérzés:-)
Lmp. Esélyt adni egy új pártnak.
Lényeg a lelkiismeretem megnyugtatása, én a magam részéről mindent megtettem a veszélyes fidesz 2/3-ad ellen.
mdf
minimális józan paraszti ésszel nyilvánvaló volt, hogy csak az volt a kérdés, hogy lesz-e 2/3a a fidesznek vagy sem, és szintén minimális belátóképességel egyértelmű volt az is, hogy annak nem lesz jó vége, ha meglesz.
Reménykedtem benne, hogy bejut az mdf, így nem vesznek el a szavazataik, meg az összes lehetőség közül messze ők voltak még a legnormálisabbak.
13:56
Nem kekeckedésből, vagy bántásból kérdezem, csak a válaszodat szeretném, ha kifejtenéd: mit tett szerinted a Jobbik? És mik a problémák az országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!