Tényleg visszajön Gyurcsány?
Gyurcsány Ferenc a baloldal, a demokraták gyűjtőpártjának egyetlen karizmatikus politikusa. Aki képes fölmutatni a baloldal, a társadalmi integrációban, a progresszióban, a köztársaságban hívők erejét. Ha sok kapkodással és kuszasággal is, de ment oda ahová mi, baloldali demokraták közösen indultunk: EGY MODERNEBB MAGYARORSZÁG FELÉ!!!!!!!!
A Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció Platform Olyan tábort mutat föl, akik a demokratikus keretek között megvalósuló értéksokszínűségben, a plurális parlamenti erőtérben hisznek. Akik hiszik, hogy konzervatív és liberális kész együttműködni a közös demokratikus hagyományainkra veszélyt jelentő szélsőségekkel szembeni küzdelemben. Akik hiszik, hogy a XXI. század modern Magyarországában minden embert teljesítménye határozoon meg, hogy minél többen elmondhassák: magasabbra jutottam, mint szüleim. Minél kevebben legyenek kiszolgáltatva, minél többeknek a szolidaritás szó ne csak azt jelentse, hogy rá vagyok szorulva, hanem azt is: adni tudok belőle. Minél több alulról jövő fiatal tehessen szert egyetemi professzori, vezérigazgatói állásra, minél több kétkezi munkás szülő gyereke törjön magaslatokba! Ehhez azonban a demokratiukus erők közös munkálkodása szükséges a társadalmi integráció előmozdítása érdekében!!!!!!!!!
Vagyis: Gyurcsány Ferenc képviseli ma egyedül a demokratikus elkötelezettséget, a modernizációt, az egyén szabadságán, s felelősségvállaláson, önmegvalósításon alapuló társadalomfilozófiát, a társadalmi integráció előmozdítását. A másik, a magunkétól eltérő gondolkodású értékrendje létjogosultságának elfogadását. Az ideológiai sokszínűség demokratikus keretek között politikai vitakultúra szintjén való megvalósulását, a demokrata konzervatívok, liberálisok, szociáldemokraták párbeszédét, vitáját, közös értékeink mentén nyugvó konszenzusát tűzi zászlajára. Kíméletlen ellenfele a regresszió, a politikai értelemben vett Kelet világát idealizálóknak, a kötcsei beszédet elfogadóknak, a szekularizáció, a progresszió, a társadalmi integráció létjogosultságát tagadóknak!!!!!!!!!!
A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:57
Ezt most minden kérdéshez bemásolod???
ma 08:57 : Köszönjük, Emese !!!
(Nyolc év volt rá megismerni a tevékenységét.)
Gyerekeim! 81 éves vagyok,úgy hogy nagy többségeteket szólithatom így! Én átéltem már egy pár diktatúrát,nem akarok még egyet.Orbán ugyanis ezt csinálja,vegyétek végre észre!
Szerintem normális ember,de hát Mussolini,Hitler,Sztálin,stb.stb. is annak látszott.De: mindannyian a hatalom (vágy) mániákusai voltak.Annak a nagyon régi,bölcs mondásnak van igaza:Nem való a hatalom annak,aki élvezi. Gondolkozzatok el ezen.
Hogy Gyurcsány,vagy más,egy a lényeg,az hogy demokrácia legyen,ne diktatúra.Ha igaz,ebben a négy évben megtanulhatjátok,mi a különbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!