Tényleg visszajön Gyurcsány?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 17:43
3/25 anonim válasza:
visszajön, mi vadászpuskával várjuk, és ti?
4/25 anonim válasza:
Most már Gyurcsány is 100-szor jobb lenne,mint Orbán!:(
5/25 anonim válasza:
Ő a balrog, az ősvilág egy démona. Nyomában nem jár más, mint bánat és rettenet.
6/25 anonim válasza:
"Most már Gyurcsány is 100-szor jobb lenne,mint Orbán!:("
Orbán is egy balrog. Őket szolgálják a kedves orkjaink.
7/25 anonim válasza:
Jöjjön csak.Már rögzítettünk 3 kötelet a Lánchídra,egyet neki egyet Orbánnak egyet meg Pintérnek.
Viccet félretéve,igen valamilyen formában fogunk még vele elég gyakran találkozni.
Erre szoktam mondani,hogy ne ássuk el ezt a rablóbandát(MSZP)mert még hozhatnak meglepetéseket.
8/25 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok és soha nem is voltam mszp-s, de szerintem jöjjön, nagyon szórakoztató.
9/25 anonim válasza:
23:23: nem annyira vicces.
Ki akarta árusítani az országot.
10/25 anonim válasza:
A kiárusítás már a rendszerváltás óta megy, csak úgy mondom.
A kérdésre: ha maradt még egy csöppnyi józan ész ebben az országban, akkor ez a vadbarom soha többé nem kerül a hatalom közelébe sem. Szónokoljon a nyugdíjasainak, ameddig még élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!