Akik tavaly a fideszre szavaztak: ismét ezt tennék?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 09:03
11/23 anonim válasza:
ÉN biztos soha többet nem szavazok rájuk,mert erről a diktatúráról szó nem volt.
12/23 anonim válasza:
Igen, mivel a serpenyő feléjük billen.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat!
2011. ápr. 30. 12:44
14/23 anonim válasza:
De amúgy, aki a büdös életben nem szavazna többet a FIDESZ-re, az kire fog szavazni? Csak érdekelne :)
Mert ha nem megy el szavazni, azzal jelzi, hogy neki jó, amit a többség akar...
15/23 anonim válasza:
Utolsó: Én a Jobbikra fogok, eddig a Fideszre szavaztam, de nekem ez a politika, amit most csinál, nem kell.
16/23 anonim válasza:
Én rájuk szavaztam, de soha többet. Nem erről volt szó.
17/23 anonim válasza:
Sohase arról van szó amikor hatalmon vannak mint akkor amikor kampányolnak. Ezt illene tudni. Szóval ha mondanak valamit mondjuk oszt le 10000000 el és kb meglátod hogy mit várhatsz tőlük.
18/23 anonim válasza:
Igen, legnagyobb részük ismét ezt tenné, én is.
A másik lehetőség Gyurcsány MSZP-je :)))
Teljesen fölösleges hetente megkérdezni, hogy kiábrándultunk-e a Fideszből. Egyelőre jól kormányoznak (bár lehetnének határozottabbak), az ellenzék pedig nevetséges.
19/23 anonim válasza:
Soha! Egyértelműen A Jobbikra szavaznék.
20/23 anonim válasza:
Igen. Pont azt teszik amit ígértek, kellő radikalitással és kellő józan ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!