Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az embereknek mi ellenszenves...

Az embereknek mi ellenszenves a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Miért ellenszenves még ma is sok embernek?

A választások óta kicsit visszavettek szerintem, a lehetetlen, durva elképzeléseiket félretették és arra összpontosítanak, amire jelen helyzetben szükség van. Néha nézem a parlamenti közvetítéseket, hallom a beszédeiket, nem értem, mi a gond velük. Lehet egyeseknek nem tetszik a hangnem, a stílus? Néha kicsit tényleg erőszakosnak, lázítónak tűnnek, de ha ez kell sokaknak, hogy észhez térjenek?!

Erről a tipikus orvos-dolog jut eszembe: megfigyeltem, hogy sok embernek nem az a lényeg, hogy az orvos meggyógyítja-e őket, ténylegesen kisegíti-e őket a betegségből, hanem az, hogy az orvos kedves-e, szépen beszél-e velük, hogy kezeli őket, mint embert (pl. egy vak ismerősöm 7x megműttette a szemét egy orvossal, aki 7x elrontotta a műtétet, nem ment máshoz, mert milyen rendes az orvos vele...). Lehet, hogy itt is ez az effektus áll fenn? A Fidesz szépen hazudik, a Jobbik csúnyábban mondja meg az igazat, és inkább a nyálasság, a szép beszéd jön be a tömegeknek?

A gazdaságot pedig hagyjuk kérem, közgazdásznak tanulok, de sehonnan nem hallottam még olyan rossz gazdaságpolitikáról, mint amit most folytat a kormány.

Egy szó, mint száz, kinek mi nem tetszik a Jobbikban? Szerintem butaság olyannal jönni, mint a stílus vagy hasonlók. Az egyetlen párt, ami kiáll azért, amit a választásokkor megígért, tehát kiáll a magyarokért. Ide bemásolhatnám a magyar föld védelméről való szavazás felvételét...

2011. ápr. 24. 22:16
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
96%

Akkor mint vállalkozói családban felnövő ember, tudod, hogy ha egy kisbolt hozna 200-300000-rel többet, akkor az azért van, mert annyiért drágábban adja el az árut. Most sem azért mennek a Tescoba az emberek, mert "hűha, multi", vagy mert gyűlölik elvből a kisboltokat. Nem, azért, mert ott nagyobb a választék, és olcsóbban kapja meg a dolgokat.

Tudom, hogy a multik sok mindent drágábban adnak itt, mint nyugaton, és sok pénzt vittek haza, ahelyett, hogy visszaforgatták volna a pénzt a magyar leányvállalatban, de nem az a megoldás, hogy megmutatjuk a kijáratot. És nem lesz attól valami "gonosz", mert külföldi... A CBA sem fizet többet a pénztárosnak csak azért, mert magyar a cég...

2011. ápr. 24. 23:37
 22/47 anonim ***** válasza:
77%

"A kis- és középvállalkozókat teljesen tönkreteszik, nagy része pedig már teljesen tönkre is ment."

- Hogyan csinálták? Eltették láb alól a veezetőket? Felgyújtották a boltokat? Vagy egyszerűen vagy versenyképesebbek voltak a versenyszférában?

2011. ápr. 25. 00:06
 23/47 anonim ***** válasza:
18%

mszp fidesz jobbik lmp egyre megy.

talán a jobbik a legrosszabb: irredenták, vulgármarxisták, álomprogramjuk van, mindig ellentmondanak maguknak és ami nekem legjobban nem tetszik benne, az hogyha nem engedik őket szóhoz jutni, akkor rögtön hápognak hogy nincs szólássszabadság, de ők alapból megszűntetnék a szólásszabadságot. (székházak lerombolása)

Persze vannak hardcore petás lmp-sek, akik ugyanolyan szélsőségesek mint a jobbikosok tudnak lenni, csak ők a futrinkákat védik véres szemekkel...

2011. ápr. 25. 00:10
 24/47 anonim ***** válasza:
59%
2011. ápr. 25. 00:12
 25/47 anonim ***** válasza:
52%
Engem mint nagyvállalkozót még nem tett tönkre senki. Sőt! A jobbik megpróbálná ha hatalomra kerülne, mint mindenkit aki nekik nem szimpatikus, de ilyen veszély nem fenyeget senkit, ez a pár száz bőrfejű huligán és vezetői lemorzsolódnak rövidesen.
2011. ápr. 25. 00:16
 26/47 anonim ***** válasza:
56%

"Egyetlen komolyan vehető politikai program.Tudományos szempontból megközelítve egy olyan eleme nincs amelyet ne lehetne kivitelezni valamilyen formában."

Ezt úgy mondod mintha hiba lenne benne és bizonygatni kéne. Egyedül az ő programjuk az mely előrébb vihati az országot. Nézd meg a Fideszt az MSZPt vagy az LMPt aztán lehet sírni.

2011. ápr. 25. 01:41
 27/47 anonim ***** válasza:
46%

"Mert lehet, hogy a Jobbik nyíltan nem akarja minden cigánytól és zsidótól megszabadítani Magyarországot, de a holdudvara, a rájuk szavazó tábor nagy része elég erősen cigány, zsidó és külföld ellenes."

Ebben nincs is semmi kivetnivaló, mindössze annyit jelent, hogy szereti a hazáját és megveti az az ellen támadókat.

2011. ápr. 25. 01:46
 28/47 anonim ***** válasza:
41%

"Hát, a gazdaságpolitikájuk néha eléggé elrugaszkodott tudott lenni. Főleg a "minden multi kifelé" ötletük. Jó, tudom, nekik csak bizonyos multikkal vannak bajuk, de már korábban is írtam, hogy milyen a "Mindenki-kivéve pár" retorika."

A minden multi kifelé nem a Jobbik (és félreértés ne essék nem vagyok jobbikos) jogos igénye, hanem a magyar népé. Eleve be sem lett volna szabad engedni őket és most a magyar ember joggal tart igényt a földjére, piacára, megélhetésére. A Jobbik csak kimondja és összefoglalja a nép kívánságát.

2011. ápr. 25. 01:49
 29/47 anonim ***** válasza:
53%

"- Hogyan csinálták? Eltették láb alól a veezetőket? Felgyújtották a boltokat? Vagy egyszerűen vagy versenyképesebbek voltak a versenyszférában?"

Versenyképesebbek semmiképp sem voltak, mert nekik szar külföldi árujuk volt eleinte. Épp ezért kellett ilyen aljas eszközökhöz folyamodniuk. Majd miután kinyírták a magyar kereskedelmet már sikerült nekik beszerezniük hazai árúkat is ezáltal váltak csak versenyképessé.

2011. ápr. 25. 01:52
 30/47 anonim ***** válasza:
16%

"nekem legjobban nem tetszik benne, az hogyha nem engedik őket szóhoz jutni, akkor rögtön hápognak hogy nincs szólássszabadság, de ők alapból megszűntetnék a szólásszabadságot."

És itt a válasz a kérdésre. Azért ellenszenves néhány embernek a Jobbik mert nem ismerik és bedőlnek az ilyen hazudozó majmoknak.

2011. ápr. 25. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!