Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az embereknek mi ellenszenves...

Az embereknek mi ellenszenves a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Miért ellenszenves még ma is sok embernek?

A választások óta kicsit visszavettek szerintem, a lehetetlen, durva elképzeléseiket félretették és arra összpontosítanak, amire jelen helyzetben szükség van. Néha nézem a parlamenti közvetítéseket, hallom a beszédeiket, nem értem, mi a gond velük. Lehet egyeseknek nem tetszik a hangnem, a stílus? Néha kicsit tényleg erőszakosnak, lázítónak tűnnek, de ha ez kell sokaknak, hogy észhez térjenek?!

Erről a tipikus orvos-dolog jut eszembe: megfigyeltem, hogy sok embernek nem az a lényeg, hogy az orvos meggyógyítja-e őket, ténylegesen kisegíti-e őket a betegségből, hanem az, hogy az orvos kedves-e, szépen beszél-e velük, hogy kezeli őket, mint embert (pl. egy vak ismerősöm 7x megműttette a szemét egy orvossal, aki 7x elrontotta a műtétet, nem ment máshoz, mert milyen rendes az orvos vele...). Lehet, hogy itt is ez az effektus áll fenn? A Fidesz szépen hazudik, a Jobbik csúnyábban mondja meg az igazat, és inkább a nyálasság, a szép beszéd jön be a tömegeknek?

A gazdaságot pedig hagyjuk kérem, közgazdásznak tanulok, de sehonnan nem hallottam még olyan rossz gazdaságpolitikáról, mint amit most folytat a kormány.

Egy szó, mint száz, kinek mi nem tetszik a Jobbikban? Szerintem butaság olyannal jönni, mint a stílus vagy hasonlók. Az egyetlen párt, ami kiáll azért, amit a választásokkor megígért, tehát kiáll a magyarokért. Ide bemásolhatnám a magyar föld védelméről való szavazás felvételét...

2011. ápr. 24. 22:16
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
95%

22:49! Ez nagyon jó meglátás. Mert lehet, hogy a Jobbik nyíltan nem akarja minden cigánytól és zsidótól megszabadítani Magyarországot, de a holdudvara, a rájuk szavazó tábor nagy része elég erősen cigány, zsidó és külföld ellenes.

(A Jobbik politikája, tudom, nem rasszista. Mert csak azokkal a cigányokkal van baja, akik lopnak, csalnak. Erre csak azt tudom mondani, hogy mennyire sértené az embereket az, hogy "Minden ember b*zi! (Kivéve a heterók!)" Ha ezt elég sokszor mondod el, elég hangosan, még a heterókat is zavarná egy idő után, mégse mondasz rájuk semmi csúnyát...)

2011. ápr. 24. 22:56
 12/47 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 hozzászóló válaszát teljesen meg tudom érteni és igazatok van a dolgokban. Sajnálom, hogy sok a hozzá nem értő az országban és nem látja a fától az erdőt. A Jobbik sem tökéletes, de szerintem a leghazafibb párt, ami ma a parlamentben ül és látszik rajtuk, hogy tényleg cselekvésre készek és tenni akarnak valamit az országért, a magyarokért.
2011. ápr. 24. 22:59
 13/47 anonim ***** válasza:
74%

"Az embereknek mi ellenszenves a Jobbikban?"

A Jobbik nem az embereknek ellenszenves,hanem az elmúlt 20 év alatt a háttérben egymással mutyizó,korrupt,kormányzati pozícióban impotens politikusainak és pártjaiknak(és utódpártjainak) ellenszenves.Illetve az ezen pártok propagandája által megetetett embereknek.

Hogy mennyire is zagyvaságok a Jobbik ellen felhozott vádak azt jól szemléltetik a "Jobbik-ellenes" pártok propagandájinak egymásnak ellentmondó vádló bélyegei.

Nézzük csak:

MIÉP:A Jobbik cionista,Izraeli Moszad ügynökök irányítják.

Munkáspárt:A Jobbik antiszemita,zsidógyűlölő.

Fidesz:A Jobbik kommunista,bolsevik párt.

MSZP:A Jobbik fasiszta párt.

LMP:A Jobbik neonáci szervezet.

Tehát a Jobbik cionista-antiszemita,kommunista-fasiszta...hát persze:D

Persze még sokan bekajálják ezeket a zagyvaságokat.De szerencsére egyre többen ébrednek fel a hülyeségekből.

2011. ápr. 24. 23:03
 14/47 anonim ***** válasza:
49%

"A Führernek pedig azt üzenem, hogy alles Gute zum Geburtstag."

Én pedig remélem, hogy jó melege van odalent a Pokolban.

2011. ápr. 24. 23:05
 15/47 anonim ***** válasza:
36%
Semmi, az emberek példaképüknek tekintik a Jobbikot.
2011. ápr. 24. 23:07
 16/47 anonim ***** válasza:
66%

"a Jobbik programja csal álmodozás,de nem lehet megvalósítani."

Egyetlen komolyan vehető politikai program.Tudományos szempontból megközelítve egy olyan eleme nincs amelyet ne lehetne kivitelezni valamilyen formában.

2011. ápr. 24. 23:09
 17/47 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kivitelezhetetlen. Csupán egy változásokra hajlandó, kész társadalom kell, alkalmazkodási képesség, ami sajnos sokaknak nem megy. De hát egyszer muszáj lesz lépni. 2014-ig talán majd rájönnek az emberek, a Fidesz politikája mit eredményez. Bár ők ügyesebben csinálják, mint az MSZP, lassú víz partot mos elven ügyködnek, hogy az embereknek fel se tűnjön a dolog. Szóval még ez sem biztos. Sokan mintha csukott szemmel járnának.
2011. ápr. 24. 23:13
 18/47 anonim ***** válasza:
Hát, a gazdaságpolitikájuk néha eléggé elrugaszkodott tudott lenni. Főleg a "minden multi kifelé" ötletük. Jó, tudom, nekik csak bizonyos multikkal vannak bajuk, de már korábban is írtam, hogy milyen a "Mindenki-kivéve pár" retorika.
2011. ápr. 24. 23:17
 19/47 A kérdező kommentje:
Vállalkozói családban felnőve látom, mit okoztak a multik. A kis- és középvállalkozókat teljesen tönkreteszik, nagy része pedig már teljesen tönkre is ment. Azért ez sem mehet az örökkévalóságig, valakinek lépnie kell, különben itt más nem marad, mint rabszolgamunka a nyugati cégeknek, olcsó rabszolgamunka a gépsor mellett, minimálbérért.
2011. ápr. 24. 23:20
 20/47 A kérdező kommentje:
Ja és tapasztalatból: egy normálisan menő kisvállalkozásból minimum mégegyszer annyit lehet keresni, mint egy multinál beosztottként. Pl egy tescos pénztáros mennyit keres?! Azzal szemben egy kisbolt hoz havi 2-300ezret simán, ha megy. Csak nehéz manapság úgy csinálni, hogy menjen.
2011. ápr. 24. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!