Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Íme a Fidesz szabadságharca...

Íme a Fidesz szabadságharca az államadósság ellen. Kutyaharapást szőrével?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 18. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

04-19 17:40

Konkrétan mit nem értesz? Egy egész félév makrót vagy pénzügyet nem fogok neked itt leadni, szóval konkrét kérdést kérek.

2011. máj. 10. 17:19
 12/16 A kérdező kommentje:

"Csakis az, ha külföldről összevissza vásárol pl laptopok, kocsik, kaja, érted??????

Az adósságot te csinálod a buta kis fogyasztásocskáiddal, nemaZorbán. Merha a külföld tök sokmindent vesz tőlünk és mi kevesebbet tőle, akkor javulunk, ellenkező esetben romlunk. Azaz sipítozás helyett ki a földekre, a bányákba, az állatok közé..."

Aha. Akkor vajon miért azoknak a jövedelmét növelte meg a Fidesz (havi > 290 ezer bruttó), akik a náluk maradó nagyobb pénzmennyiséget feltehetőleg nem hazai fogyasztásra, hanem sokkal inkább import műszaki cikkekre, gépjárművekre, vagy például külföldi utazásra fogják költeni?

Közgázból meg ne oktass ki, köszi. Tanultam éppen eleget ;)

2011. máj. 10. 18:30
 13/16 ekeke ***** válasza:
Nem maga a pénz szétosztása számít, hanem a költők gondolkodása. Szólj bele abba. Amúgy meg országocskánk legnagyobb rezsije az energia, az is szépen csorog.
2011. máj. 11. 06:08
 14/16 ekeke ***** válasza:

Amúgy érdekes több dolog is a kérdésben. Egyik, hogy állítólag te tanultál közgazdaságtant, mégis kérdezel itt, tehát csak szítasz. Másik, hogy nem Fidesz, hanem A KORMÁNY, melyet a nép 2/3-a választott. Mégis nem épp az elvtársak hajtották bele az adósságba országunkat? Kérdezd a jogutódjukat, a vagyont is öröklő MSZP-t ezek ügyében. Jelen gazdasági szituban tűzoltás van egy körben lángoktól nyaldosott helyen! Lehet náluk reklamálni, meg az IMF-nél a magas kamatok miatt, no meg a holokamu-spílereknél és a magyar privatrizáció lefölözőinél is.

Ha valóban őszintén aggódsz és nem csak hangulatot keltesz, akkor bocsánat! Én is aggódom, de próbálom az egészet látni.

2011. máj. 11. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:

"Közgázból meg ne oktass ki, köszi. Tanultam éppen eleget ;)"

Pontosabban tanítottak, csak megtanulni nem sikerült, a kérdésedből látszik.

2011. máj. 11. 12:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én elfogadom, hogy az embereknek áldozatot kell vállalni, ez nem új lemez. Azt tartom tűrhetetlennek, hogy a gazdagokat támogatják, a rászorulókat, sújtják, a nincsteleneket meg büntetik.
2011. aug. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!