Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kósa huszár égett, mint a...

Kósa huszár égett, mint a Reichstag?

2011. ápr. 15. 21:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Meg sok mindent nem értek. Például azt, hogy miért érzed "kötözködésnek", ha valakinek más a véleménye, nem áll be a bégetők sorába? "

Én meg azt nem értem (illetve úgy teszek, mintha nem érteném), miért van az, hogy az ilyenek szinte kivétel nélkül mindannyian ugyanazon párt(ok) szavazói. Na mindegy, megy a zöld kezecske mindenkinek, mert én meg nem annak a pártnak a hív(őj)e vagyok :D

2011. ápr. 16. 20:27
 12/15 doboszoli ***** válasza:

Nem szokásom magyarázkodni, de tisztánlátás végett:

Voltam én már itt kádáristának, jobbikosnak, irigynek, élhetetlennek, kötözködőnek,besavanyodott prolinak, meg nem tudom még minek minősítve. Ez nem baj, hiszen az ókori bölcs szavával élve, még nem tanultam semmit olyan embertől,

aki mindenben egyetértett velem. Volt amiből levontam a tanulságot, átértékeltem a véleményemet. Ezeknek köszönöm, hogy helyretették az értékrendemet.

Ám, ha valaki selymek közé születve oszt észt a kevésbé szerencsésnek, ráadásul nagy arccal, ill. bármelyik párt

vakbuzgó híve szemmel látható, kézzel fogható dolgokat kiforgat, átírja a párt dogmáinak megfelelően, nem tehetek róla, de SZÍVNOM KELL A VÉRÉT.

Nem misszióként élem meg, ilyen vagyok. Amíg ki nem tiltanak ez már nem is fog változni.

2011. ápr. 17. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
doboszoli az agrár vámpír..........Én úgy tudom mindenki ruha nélkül születik, selyemben nem tudom hogy volt e már rá példa. Ha arra a válaszolóra gondolsz, aki továbbviszi az édesapja gyárát, nagyon is tiszteletre méltó, és elhiheted nekem munka és komoly hozzáértés nélkül azt sem lehetne csinálni. Az a gond veled, hogy képtelen vagy belátni azt, hogy igenis vannak okos emberek, akik a jég hátán is képesek megélni, és minden helyzetben megállják a helyüket. Ez a tudás és mentalitás sok ember számára elképzelhetetlen, ahogy neked is. Egy másik kérdésnél leírtam hogy biológus vagyok, tanár és kutató, és még csak 35 éves, van egy gyerekem és jön a második is. Viszont ahhoz hogy az ember elérjen ilyen szintet a nap 24 órájából közel 24 órát kell dolgozni, és sokszor még a hétvégéken is a gyógyszerkutatás van napirenden a család helyett. De kitartással az ember eljuthat egy olyan szintre amikor visszavehet a tempóból, ha minden jól megy nekem ez még tíz év nagyjából. 45 évesen még bőven lehet élvezni az életet. Nekem nincs veled amúgy semmi bajom, én csak két hete találtam rá munka közben véletlenül erre az oldalra, csak azt látom hogy a bögyödben vannak azok akik meg merik írni hogy mit csináltak és ebből jól is élnek. Mintha ez olyan nagy bűn lenne. Az lenne az országnak jó ha több ilyen ember volna. És itt mindegy hogy Fidesz párti az illető vagy sem. Lényeg hogy értékteremtő munkát végezzen, ha képes rá embereket foglalkoztasson, és nagy adóbevételt jelentsen az országnak.
2011. ápr. 17. 13:22
 14/15 doboszoli ***** válasza:
Nem értettél meg. Nem baj, hagyjuk.
2011. ápr. 17. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Vagy csak még kevés hozzászólásodat olvastam, azért tűnik így. Lehet hogy nincs igazam, ez esetben elnézést kérek.
2011. ápr. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!