Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A romáknak az állam adja a...

A romáknak az állam adja a szociális segélyt? Vagy pedig az UNIÓ fizeti?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A szociális segélyt mindenki a helyi Polgármesteri Hivataltól kapja -oda pedig az Állam utalja-

A romák nem csak a szociális segélyt kapják! Megvannak a trükkjeik ahhoz, hogy havi több százezer forint bevétel összejöjjön nekik. Ezért b@sznak dolgozni.

De ha minden igaz készül egy új jogszabály ami ezt a nyakló nélküli roma segélyezést megszünteti

2011. ápr. 16. 21:30
 12/20 anonim válasza:
Szerinted eldöntik a segély folyositásakor hogy cigány-zsidó-román-sváb vagy magyar ember??????? A nagy boltok előtt kéregetők között én soha nem láttam még cigányokat- az mind magyar és hajléktalannak mondják magukat. Én nem sajnálom egyiktől sem a "tenger sok" pénzt-megélni egyikük sem tud belőle,és nekünk sem jut egyetlen forinttal sem több
2011. ápr. 17. 10:54
 13/20 anonim válasza:

Már bocsi van Cigány aki nem is akar dolgozni -és van Roma aki gondoskodik a csalaátjárol dolgozik ha tud.

Én sajnos olyan helyen laktam ahol államilag átjátszották a lakásomat a cigányoknak szarért hogyért-ezt én befizetett adóelölegnek veszem melyet az aljas tisztségviselők már beszedtek.Ez is a cigányok segéjezése

( vagy nem )? a magyar mikor jut a viselkedése miatt

szarér hugyér lajáshoz ?? Ha valaki tud ijet nyugodtan irjon az Email.-re.

2011. ápr. 17. 13:20
 14/20 anonim válasza:
Nem az állam és nem is az unio fizeti. MI fizetjük tisztességesen dolgozó emberek. Gürcölj éjjel nappal, nyugdíj ígyse úgyse lesz...
2011. ápr. 18. 06:37
 15/20 anonim válasza:
nyilván nem az állam adja,hanem az adózó emberek fizetik.illetve aból a pénzől finanszírozzák.apám most 125 ezerre van bejelentve.de,nem kap annyit,mert az adó elvisz blőlle.anyám 97 ezerre volt bejelentve,sajnnos most munka nélküli lett,mivel a gyár megszünt,ahol dolgozott.igaz ledolgozott 35 évet,egy helyen 15 évet húzott le.apám is egy helyen volt 11 évet.én is 4 évig folyamatosan dolgoztam,sajnos én beteg lettem és most én kapom a polgármesterhivatalból a 28500 ft-ot.végül is behívtak dolgozni 4 órába,ami bruttó 39000 ft + 12 ezer adójóváírást kértem.ebből kikaptok 31500 ft-ot.mikor dolgoztam gyárban kijöttem 90 ezerre és kikaptam szaros 68 ezret,ezért 4 szombatot dolgoztam és 11 óra túlóra.a 28500 forintott nem a semmiért veszem el,hanem azért ,mert lehúzott a kormány és amiért megdolgoztam,most ilyen formában vissza fizeti.igaz,még ezért is dolgozni kell és 20 ezret vonnak még ebből a kis pénzből is.anyám is megérdemli,mivel 35 évet lenyomott és nem az ő hibája,hogy most 52 évesen nem tud már elhelyezkedni.végül is a saját pénzünket kepjuk vissza,mert ezt lenyúlták tőllünk.hozzáteszem cigányok vagyunk és lám,még is dolgozunk.továbbá,már nekem is elegem van ebből az állandó cigányozásból.bezzeg Gábor Áron jól jött a magyaroknak a háborúban,pedig Ő is cigány volt.nyálas,kutyák.
2011. ápr. 21. 14:51
 16/20 anonim válasza:
A kérdés helytelen mivel az UNIÓ területén van annyi ROMA,hogy elég a tagországoknak a saját meglévő etnikumukkal foglalkozni.Adnak pénzt programokra fejlesztésre felzárkóztatásra. Aztán ezt,hogy használják fel az adott országok az odavan bizva.Ezt ellenőrzik mármint az elköltött pénzt viszont erre már egy ipar épűlt,mármint arra,hogyan lehet legalizálni az elsibolt pénzt.Itt mindenki a tulélésre játszik ki igy ki ugy.Természetesen ha a szekér szalad akkor minden nagyon szép és jó. Ha nincs munkahely nincs létbiztonság akkor keresni kell okot arra miért nincs.És akkor már rögtön ottvannak a romák.Ezt már egy nem a képeiről elhiresűlt festő megtette csak ő nem a romákat szemelte ki hanem a zsidókat mivel tőlük volt mit elvenni.Őt hivták Hitlernek szerintem nem kellene megismétlődni ugyanannak mégegyszer. Ide munkahely kell és nem kevés,felzárkóztatás,oktatás és tolarencia.Ezt nem oldja meg más ország nálunk ezt nekünk kell megtenni.
2011. ápr. 22. 00:02
 17/20 alvómaci válasza:

Az államtól kapják,azaz a dolgozó emberektől. Az a legnagyobb gond, hogy ők kisírják maguknak és el is várják.

Sok régóta dolgozó nehéz helyzetben lévő több gyermeket nevelő egyedülálló anya meg nem kap. Az elutasítás indoklását meg jobb ha le sem írom.

2011. ápr. 22. 22:16
 18/20 anonim válasza:

HÉÉÉÉÉÉ ALVÓ MACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább elkéne olvasnod,amit én írtam.vissza egyet és még egyet.Nem az állam adja.Biztos nehéz a helyzeted,hogy egyedül álló vagy.de,már látom,hogy miért vagy az.

2011. ápr. 23. 09:32
 19/20 anonim válasza:

cigányok vagyunk és lám,még is dolgozunk.továbbá,már nekem is elegem van ebből az állandó cigányozásból.bezzeg Gábor Áron jól jött a magyaroknak a háborúban,pedig Ő is cigány volt.nyálas,kutyák.

-----------------------------------------------------------

Ha cigány lennél nem dolgoznál.

De kölömbség van a cigány és a roma között.

Elég baj ha cigánynak érzed magad

ha tisztességesen aktiv tagja vagy a társadalomnak

ne cigánynak tard magad .

A becsületes dolgos ember köztetek megérdemli a roma megnevezést .

2011. jún. 23. 07:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is roma vagyok, és két diplomával dolgozom nettó 500 ezerért villamos mérnökként. Azt kellene már mindenkinek észre venni hogy az alja cigányokhoz nekünk semmi közünk nincs, jómagam el is határolódom tőlük. Ahogy a segélyt kunyeráló, dolgozni nem akaró de a romákat ócsároló semmirekellő fehér emberektől is.
2011. jún. 23. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!