A romáknak az állam adja a szociális segélyt? Vagy pedig az UNIÓ fizeti?
A szociális segélyt mindenki a helyi Polgármesteri Hivataltól kapja -oda pedig az Állam utalja-
A romák nem csak a szociális segélyt kapják! Megvannak a trükkjeik ahhoz, hogy havi több százezer forint bevétel összejöjjön nekik. Ezért b@sznak dolgozni.
De ha minden igaz készül egy új jogszabály ami ezt a nyakló nélküli roma segélyezést megszünteti
Már bocsi van Cigány aki nem is akar dolgozni -és van Roma aki gondoskodik a csalaátjárol dolgozik ha tud.
Én sajnos olyan helyen laktam ahol államilag átjátszották a lakásomat a cigányoknak szarért hogyért-ezt én befizetett adóelölegnek veszem melyet az aljas tisztségviselők már beszedtek.Ez is a cigányok segéjezése
( vagy nem )? a magyar mikor jut a viselkedése miatt
szarér hugyér lajáshoz ?? Ha valaki tud ijet nyugodtan irjon az Email.-re.
Az államtól kapják,azaz a dolgozó emberektől. Az a legnagyobb gond, hogy ők kisírják maguknak és el is várják.
Sok régóta dolgozó nehéz helyzetben lévő több gyermeket nevelő egyedülálló anya meg nem kap. Az elutasítás indoklását meg jobb ha le sem írom.
HÉÉÉÉÉÉ ALVÓ MACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább elkéne olvasnod,amit én írtam.vissza egyet és még egyet.Nem az állam adja.Biztos nehéz a helyzeted,hogy egyedül álló vagy.de,már látom,hogy miért vagy az.
cigányok vagyunk és lám,még is dolgozunk.továbbá,már nekem is elegem van ebből az állandó cigányozásból.bezzeg Gábor Áron jól jött a magyaroknak a háborúban,pedig Ő is cigány volt.nyálas,kutyák.
-----------------------------------------------------------
Ha cigány lennél nem dolgoznál.
De kölömbség van a cigány és a roma között.
Elég baj ha cigánynak érzed magad
ha tisztességesen aktiv tagja vagy a társadalomnak
ne cigánynak tard magad .
A becsületes dolgos ember köztetek megérdemli a roma megnevezést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!