Hejőszalontán a jobbik áramot lopott. Etikus ez?
úgy gondolom...legyen...
Hát ez nem egyértelmű dolog???Hová tűnt az értékrend???
Ha már ott tartunk,hogy mit gondolok...Azt gondolom,hogy a balliberális politika és a Fidesz sarokba szorított patkány módjára próbál védekezni a Jobbik ellen,mert egyedül ez a párt,amelyik érdekelt abban,hogy megoldódjanak a problémák,és erre lassan az emberek is kezdenek rájönni.
" Olvasónk a Kuruc.info facebookos oldalára töltötte fel az alábbi, helyszínen készült képet"
Ugyan miért lenne egy facebookos kép független hiteles forrás? Mégis hogy képzelted? "Kedves nézőink most nézzék meg ezt a képet amin láthatják, hogy a cigusok már megint lopják az áramot, de persze ha a gárda tenné ugyan azt akkor a cél szentesíti az eszközt :)" Fősodratú média pedig nincs rendszerváltás óta, mindenki annak hisz aki akar, nincs cenzúra nincs hivatalos egypárti állami álláspont és egyéb ínyencségek.
Rendben van.Mindenki a saját belátása szerint döntse el,hogy a kép hiteles vagy sem.Szerintem igen,ez a kép valóban hiteles.Határozottan meg vagyok győződve róla.Ha lenne egy kis időm szívesen kikeresném a helyszínen készült videofelvételt is olyan forrásból,amit hitelesnek tartasz,és egybevetném a kettőt.Őszintén hiszem,hogy nincs erre szükség ahhoz,hogy belássuk a valóságot.
Nincs fősodratú média???
Szerintem feküdj le,mert részeg vagy:)
20.46
Nagyjából egyetértek.A pontosság kedvéért:
Van nemzeti oldal,és van mindenki más.
Bal liberális alatt a Magyar Szégyen Pártját,a Lankadatlan Magyarelleneség Pártját és az ehhez köthető,ezzel hasonló gondolkodású szervezeteket,személyeket és médiát értettem.
"Van nemzeti oldal,és van mindenki más. "
ilyesmit utoljára a rákosi rendszerben mondtak, csak akkor a nemzeti oldal kommunista volt...
Nem etikus.
De azért a gyilkosság és az áramlopás valóban nem ugyanaz a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!