Hejőszalontán a jobbik áramot lopott. Etikus ez?
A Jobbiknak a helyi lakosok engedték meg,hogy használják a konnektorokat,és a Jobbik készséggel kifizeti a számlát,ha kell.Lopás ténye tehát NEM áll fenn.
Tényleg ez az ami felháborít egyeseket,és nem az,hogy ugyanabban a faluban megöltek nemrég egy teljesen ártatlan és védtelen ötvenéves asszonyt???
"Tényleg ez az ami felháborít egyeseket,és nem az,hogy ugyanabban a faluban megöltek nemrég egy teljesen ártatlan és védtelen ötvenéves asszonyt???"
És az nem érdekel senkit, hogy nem is helyi lakos volt? Akkor meg mit vonulgatnak?
"A Jobbiknak a helyi lakosok engedték meg,hogy használják a konnektorokat,és a Jobbik készséggel kifizeti a számlát,ha kell.Lopás ténye tehát NEM áll fenn. "
Én megengedem a szomszédomnak, hogy ellopja a kocsidat az éjjel, és ha kell ki is fizeti ha összetöri. De ezt nem tőled kellett volna elkérnie? Mi közöm van nekem a te kocsidhoz és én milyen jogon adom kölcsön bárkinek is? Ez nem lopás?
"És az nem érdekel senkit, hogy nem is helyi lakos volt? Akkor meg mit vonulgatnak?"
pontosítanék az első számú vádlott nem helyi lakos
Figyu!Tedd a szívedre a kezed és utána tedd csak be az egyenlőségjelet a két esemény közé:
megöltek egy ártatlan embert
elhasználtak 3 kw áramot,úgy hogy mindenki tudott róla
Így van.Neked is nyilván mindegy,hogy valaki eltulajdonítja egy csomag gyufádat,vagy élve megnyúz...
Innenstől kezdve szerintem nincs miről beszélgetnünk.
Tőlem folytathatod,de csak magadat járatod le ezzel:)
Ha már áramlopásnál tartunk:
Milyen érdekes...erről nem számolt be a fősodratú média.Nyilván teljesen véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!