Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik már be is zöldült?

A Jobbik már be is zöldült?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem furcsa, hogy egy párt, ami sohasem fitogtatta a környezettudatosságát, az többet tesz a természetért, mint azok a bizonyos LMP-s képviselők, akik füvet is csak cigiben láttak.

2011. márc. 28. 21:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A Zöld válasz meg a Jobbik mik egymásnak ,mert nem tiszta?!
2011. márc. 29. 15:42
 22/29 Mardu ***** válasza:
6%

[link]

Kattints a linkre, szerintem ez egy kicsit messzebb nyúl mint egy egyszerű erdő rendezés. (Habár kétség kívül az is fontos.)

A különbség a nagymagyarok és az LMP-sek között, hogy az LMP-nek van kidolgozott környezetvédelmi koncepciója, amibe még a környezetterhelés megadóztatása is benne foglaltatik, a jobbikosok pedig kb annyit fejtettek ki (a rájuk jellemző szakmaisággal, és részletességgel), hogy már pedig védeni kell a környezetet, és én gyanítom, hogy valahogy ebbe a kontextusba is belekeverték a zsidó szót. Ez ugye elengedhetetlen.

2011. márc. 30. 20:59
 23/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:42

A Zöld Válasz egy nemzeti radikális mozgalom.

2011. márc. 30. 21:14
 24/29 anonim ***** válasza:

20:59

kifejezetten sértő, amit írtál, és egyben tuskó, és k.rvára értelmetlen is. ha ELOLVASNÁD a Jobbik (körny.védelmi) programját, és nem csak a levegőbe mondanád a f.ságaidat, talán értelme is lenne... és szerintem egyszer nem mondták még ki a zsidó szót, ezt is csak ti hazudjátok bele. mellesleg nem emlékszem, lmp utoljára mikor tisztította meg a moszkva teret...

2011. márc. 30. 21:42
 25/29 Mardu ***** válasza:

Csak mi hazudjuk bele így van(Nem tudom mondjuk ilyenkor kikre gondolsz.) Egyébként kimondták már többször is, hogy szerintük a gazdasági problémákért Izrael, a társadalmi problémákért pedig a cigányok felelősek csak nem ennyire egyértelműen.

De ha már itt tartunk az szerinted nem sértő, hogy "füvet is csak cigiben láttak"? Ismerek én olyan jobbik szimpatizánst nem is egyet, akik füveznek, és csak balhézni jártak ki anno a tüntetésekre.

2011. márc. 30. 22:47
 26/29 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:42"

Nos ha itt valaki sértegetett valakit, az te vagy :)

2011. márc. 30. 23:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Mardu

akkor most mutass olyan linket is amiben az lmp hordja el a szemetet :P

2011. márc. 31. 00:20
 28/29 anonim ***** válasza:

"az LMP-nek van kidolgozott környezetvédelmi koncepciója"

Az jó dolog. De a koncepciótól nem lesz tisztább Magyarország, sőt kinyomtatva fát kell kivágni érte, számítógépen nézve meg szén-dioxidot kell termelni érte. Szájtépés helyett mi lenne, ha az LMP-frakció kivonulna szemetet szedni? Az büdös az "értelmiség"-nek?

2011. márc. 31. 07:12
 29/29 Mardu ***** válasza:

[link]

Olvasd el ezt a cikket.

vona gabi, vagy novák előd kimentek szemetet szedni az erdőbe? Én nem hiszem. Akkor meg miért kéred számon az LMP-s képviselőktől, hogy miért nem szednek szemetet? Valószínűleg azért mert bejárnak a parlamentbe, és módosító indítványokat, törvényjavaslatokat írnak.

2011. márc. 31. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!