Szerintem furcsa, hogy egy párt, ami sohasem fitogtatta a környezettudatosságát, az többet tesz a természetért, mint azok a bizonyos LMP-s képviselők, akik füvet is csak cigiben láttak.
Nem azért de a Jobbiknak rengeteg ilyen öncélú a lakosságot támogató vagy hogyan nevezzen akciója van. Megrongálódott házak újjáépítéséhez munkaerő, gátvédelem stb...
2011. márc. 28. 22:14
12/29 anonim válasza:
Nagyobb gondja az országnak?
A rendszerek jönnek-mennek, és 100, vagy akár 20 év múlva már csak a szemét fog feltűnni a mostani időkből. Én valahogy szarok az egész államra, ha a mérleg másik serpenyőjében az ORSZÁG áll. Érzed a különbséget a két szó között? A természet fontosabb, mint az, hogy most éppen narancs, vagy vörös majmok ugrálnak a Duna melletti cirkuszban.
2011. márc. 28. 22:19
13/29 anonim válasza:
Még annyit, hogy a gazdaságot féltők megnézhetik az USA-t. Ők szennyezték kedvükre a környezetet, és a világ összes "zsírosbödönjében" kedvükre kotorásztak. És ennek ellenére hogy vannak? Szárnyal a gazdaságuk? :D haha
2011. márc. 28. 22:24
14/29 anonim válasza:
Érzem persze, de az a baj, szerintem, hogy ezt a most jelen lévő dolgot, nem lehet csak úgy eltűntetni. Mindennek van következménye. Én is örülnék, ha pl. lehet tiszta lappal indulni, de ez kivitelezhetetlen. Még ha csak mi lennénk itt magunknak, akkor talán, de körülöttünk van még egy egész világ.
2011. márc. 28. 22:27
15/29 anonim válasza:
igen, lehet, hogy 30%-tól esne el az állam. viszont ha bevezetnénk a többi javaslatot is, pl. a korrupció lehető legnagyobb felszámolását, tízezermilliárdnál is több forint maradna az állam kasszájában.
2011. márc. 28. 22:35
16/29 anonim válasza:
Kedves 71% os értem én, hogy az a bevétel az államtól menne el, de a te zsebedben maradna. És a Jobbik jól kidolgozott gazdasági programját figyelembe véve az államkasszában ez hiányként nem jelentkezne hisz számos más módon pótolható ez egyszerű átcsoportosítással a nép nyúzása helyett. Azzal, hogy végre az alacsonyabb jövedelműek terhei csökkennének és a Jobbik munkahelyteremtő és gazdaságélénkítő politikájának köszönhetően csökkentett adóterhek mellett is lényegesen nagyobb bevétele lenne az államnak. Tömören sikerülne elérni azt mikor a kecske jóllakatása után is marad még a káposztából. :)
2011. márc. 28. 22:40
17/29 anonim válasza:
Ámen, a következő választásokon rájuk szavazni. Ha addig nem jön valami még jobb alternatíva.
2011. márc. 28. 22:58
18/29 anonim válasza:
Az lehet, hogy propaganda, de legalább nem csak a szájuk védi a környezetet.
2011. márc. 28. 23:10
19/29 anonim válasza:
A Jobbik mindig belevette a kampányába a környezettudatosságot is. Nekem kb. ez az egyetlen ami szimpatikus bennük. A környezettudatosságot nem fitogtatni kell, hanem környezettudatosan élni. nem olyan bonyolult. osztrákoknak egész jól megy például.
"mint azok a bizonyos LMP-s képviselők, akik füvet is csak cigiben láttak." Micsoda humor. Ajánlom nézz szét akár a kurucon is, ott találhatsz érdekes képeket Dúró Dóráról, a "hélótáról" már nem is beszélve!
2011. márc. 29. 02:53
20/29 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:14
Jó, oké-oké, a Jobbik hány ilyen javaslatot nyújtott be?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!