Nem akkor kellene Alkotmányozni, amikor végeztünk a fontosabb dolgokkal? Mi akkor ülünk le az ünnepi asztalhoz, amikor megfőztünk.
Csatlakozom a balsejtelmeitekhez, bár valószínűbbnek tartom, hogy csak a hatalom bebetonozását készítik elő.
Az nagyon sok problémát vetne fel például, ha választójogot kapnának és választhatóak lennének a határon túli magyar állampolgárok. Ők -bár az égvilágon semmi bajom velük- nem a saját bőrükön tapasztalják meg az itteni viszonyokat, nem itt adóznak és még sorolhatnám. Elképzelhető, hogy sokukat nem is érdekli a hazai politika alakulása. Akkor meg mi más értelme lenne?
13:03
Hát határon túli szavazó egyértelműen plusz szavazótábort jelentene. Nézhetnénk mint a luki nyúl :D
Én amúgy nagyon rosszakat sejtek, pedzegették, hogy ha pl cukros vagy, azt magadnak köszönheted ( ami amúgy nem igaz, persze csak ha nem direkte öregedsz meg ), akkor nehogymár a Tb fizesse ezt ki amit nyílván a zabálásodnak köszönhetsz. Erre pl sokan ráharaptak, mert " ne az én adóforintomból kezeljék mán a dagadt disznaját". De azt mondták hogy ez csak egy kis ötlet, mondhatni semmiség, még nem biztos bla bla bla. Erre mit látok pár napja? az állam nem köteles a lehető legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatásban részesíteni téged, mert miért ne mondhatná hogy erre most pont nincs pénz.Neked meg egészséghez való jog helyett, jogod lesz megőrizni azt, tehát ha cukros leszel, mert elöregedik a hasnyálmirigyed, akkor azt simán ráverik arra hogy zabáltál míg csak volt elötted ennivaló. Hát adja a jó Isten hogy elmebeteg ötleteim legyenek, de én ezekből semmi jóa nem bírok ezekután számítani.
Most csak a cukorbajt említettem, de ilyen alapon a csontritkulás, a daganatos megbetegedések egyes fajtái, a gerinc, és mozgásszervi megbetegedések mind spórolós kategóriába fognak esni.
Előttem szóló:
"Addig kell alkotmányozni, leporolni és kierőszakolni a szentkoronás, vármegyés, alispános, búbánatos királysági alkotmányt [...]"
Pont ez itt a gond hogy nem az ezer éves alkotmányt teszik vissza, hanem Viki revízióját. Ez NEM a folytonos magyar alkotmány. Hanem aamit megkaptunk a ruszkiktól, annak a módosítása, foltozása...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!