Nem akkor kellene Alkotmányozni, amikor végeztünk a fontosabb dolgokkal? Mi akkor ülünk le az ünnepi asztalhoz, amikor megfőztünk.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul látom, de nekem így lenne logikus.2011. márc. 20. 13:26
1/16 anonim válasza:
Én is hasonlóan látom. Nem állítom hogy felesleges, de lenne ennél 1000 fontosabb és sürgősebb teendő.
2/16 anonim válasza:
Jól látod és úgy lenne logikus.
3/16 anonim válasza:
Látni kell, hogy az új alkotmány fogja biztosítani azt a lehetőséget, amit majd a választási törvényben rögzítenek és a fidesz örökké hatalmon létét /vagy OV elmozdíthatatlanságát/ biztosítja. Ezért ez most az embereknél is fontosabb.
4/16 anonim válasza:
"Nem akkor kellene Alkotmányozni, amikor végeztünk a fontosabb dolgokkal? Mi akkor ülünk le az ünnepi asztalhoz, amikor megfőztünk."
Az nem lenne jó nekik mert akkor jó lenne az embereknek.
5/16 anonim válasza:
Addig kell alkotmányozni, leporolni és kierőszakolni a szentkoronás, vármegyés, alispános, búbánatos királysági alkotmányt, amíg még a gyűlölettel és 300 forinttal összetrombitált fülkeforradalmi többség megvan. Ha az embereknek kinyílik a szeme, és a Fidesz népszerűsége lekerül a béka feneke alá, már iszonyú vastag bőr kell a legitimitás hangoztatásához (igaz, az alkotmányozás legitimitása már most is erősen kérdéses).
6/16 anonim válasza:
Szerintem is, a Fidesz most minden harmadrangú hülyeséggel foglalkozik, ami fontos lenne, azzal pedig nem.
7/16 anonim válasza:
Lényegi döntésekhez kevesek, valamit meg csak kell csinálni.
8/16 doboszoli válasza:
A hatalom megszerzése, majd megtartása felülír mindent, amit a józan ész, az erkölcs, és a logika diktálna.
9/16 anonim válasza:
Én hülye vagyok a politikához, de úgy látom valamiért, hogy ez az alkotmányozósdi előkészíti a terepet valamire. Gyanítom hogy mire, mert amiket belevesznek az azért sokmindent elárul. Ez lesz az alapja azoknak a törvényeknek, amiket ezután kívánnak meghozni, mint pl hogy fizethetsz a kezelésedért a kórházban, stb. Ilyen törvényt pl eddig nem lehetett hozni mert alkotmányellenes volt. No most majd nem lesz az.
10/16 doboszoli válasza:
Utolsó!
Ne legyen igazad(unk), de már én is eljátszottam a gondolattal..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!