Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem akkor kellene Alkotmányozn...

Nem akkor kellene Alkotmányozni, amikor végeztünk a fontosabb dolgokkal? Mi akkor ülünk le az ünnepi asztalhoz, amikor megfőztünk.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul látom, de nekem így lenne logikus.
2011. márc. 20. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Én is hasonlóan látom. Nem állítom hogy felesleges, de lenne ennél 1000 fontosabb és sürgősebb teendő.
2011. márc. 20. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Jól látod és úgy lenne logikus.
2011. márc. 20. 13:37
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Látni kell, hogy az új alkotmány fogja biztosítani azt a lehetőséget, amit majd a választási törvényben rögzítenek és a fidesz örökké hatalmon létét /vagy OV elmozdíthatatlanságát/ biztosítja. Ezért ez most az embereknél is fontosabb.
2011. márc. 20. 13:38
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

"Nem akkor kellene Alkotmányozni, amikor végeztünk a fontosabb dolgokkal? Mi akkor ülünk le az ünnepi asztalhoz, amikor megfőztünk."

Az nem lenne jó nekik mert akkor jó lenne az embereknek.

2011. márc. 20. 13:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Addig kell alkotmányozni, leporolni és kierőszakolni a szentkoronás, vármegyés, alispános, búbánatos királysági alkotmányt, amíg még a gyűlölettel és 300 forinttal összetrombitált fülkeforradalmi többség megvan. Ha az embereknek kinyílik a szeme, és a Fidesz népszerűsége lekerül a béka feneke alá, már iszonyú vastag bőr kell a legitimitás hangoztatásához (igaz, az alkotmányozás legitimitása már most is erősen kérdéses).
2011. márc. 20. 14:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, a Fidesz most minden harmadrangú hülyeséggel foglalkozik, ami fontos lenne, azzal pedig nem.
2011. márc. 20. 14:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Lényegi döntésekhez kevesek, valamit meg csak kell csinálni.
2011. márc. 20. 15:32
 8/16 doboszoli ***** válasza:
100%
A hatalom megszerzése, majd megtartása felülír mindent, amit a józan ész, az erkölcs, és a logika diktálna.
2011. márc. 20. 19:50
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Én hülye vagyok a politikához, de úgy látom valamiért, hogy ez az alkotmányozósdi előkészíti a terepet valamire. Gyanítom hogy mire, mert amiket belevesznek az azért sokmindent elárul. Ez lesz az alapja azoknak a törvényeknek, amiket ezután kívánnak meghozni, mint pl hogy fizethetsz a kezelésedért a kórházban, stb. Ilyen törvényt pl eddig nem lehetett hozni mert alkotmányellenes volt. No most majd nem lesz az.
2011. márc. 22. 13:03
 10/16 doboszoli ***** válasza:
77%

Utolsó!

Ne legyen igazad(unk), de már én is eljátszottam a gondolattal..

2011. márc. 22. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!