A cukor ára az egekben, s csak emelkedik. Csak nekem tűnik igy vagy a média nem akarja észrevenni?
Nekem épp ma tűnt fel, mert 1 hete még 250 volt ma már 315!
"de mivel abból se használok sokat az se kell, se kenyér. Egészségtelen" A kenyér egészségtelen? te hülye vagy?
Sverdans!!!
Te hol láttad??? Mert én ma már láttam 365-ért is...
Kellett nekünk a cukor ágazatunkat felszámolni. Bizonyára valakinek ez is megérte. Bár hallottam már olyat, hogy magyar, magyarnak farkasa.
Ökörköri
Igen,sajnos emelkedik, lehetne olcsóbb is, magyar is, de nekünk hagyni kellett hogy tönkretegyék a magyar cukoripart,majd amikor már a padlón volt, utolsó rúgásként az összes előállító üzemet felvásárolták a külföldi cégek,hogy nehogy véletlenül magunknak is előtudjuk állítani, mert az nekik nem éri meg, hogy mi majd saját magunknak termeljük meg, mert akkor nem az ő országaikba vándorolna a pénzünk, hanem ha a pénz bent forogna határon belül, talán javítani tudnánk a közegészségügyön vagy amin akarnánk... Nos,lényeg lényeg, nem csak a cukorral lesz így, és a média sem fog vele foglalkozni, mert úgy sem fogják hagyni hogy foglalkozzanak vele...
(Itt bármelyik rendszerváltás utáni kormányt lehet hibáztatni, mivel fokozatosan zártak be ezen okok miatt, és vagy nem vették észre, vagy nem akarták/engedték észrevenni hogy mi megy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!